ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τεράστια νίκη μέσα στον Στρόβολο!!!

Τεράστια νίκη μέσα στον Στρόβολο πέτυχε η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα, που κατάφερε να ξεπεράσει την κακή παρένθεση της περασμένης αγωνιστικής και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και στην κορυφή.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Απόλλωνα στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος, και η πρώτη ήττα για την ομάδα του Κεραυνού. Οι δύο ομάδες πλέον συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα, Κρις Μπράσγουελ που σημείωσε 26 πόντους (1 τρίποντο, 12 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο αντίπαλός που πήρε προβάδισμα με τρίποντο του Μακρέι, στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα. Ωστόσο η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση, αφού με εννέα σερί πόντους πήρε αυτός το προβάδισμα και δημιούργησε διαφορά έξι πόντων. Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τον Κεραυνό να προηγείται με 18-15.

Στην δεύτερη περίοδο ο Κεραυνός ξεκίνησε με δίποντο του Στυλιανού, που έφερε την διαφορά στους πέντε πόντους (20-15). Όμως ο Απόλλωνας έδειξε ότι ήταν πιο ανεβασμένος σε σχέση με το πρώτο μισό του αγώνα, καταφέρνοντας με πέντε σερί πόντους να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Ο Κεραυνός όμως κατάφερε να σημειώσει επτά πόντους στην συνέχεια, κάνοντας το 27-20 στο 14:02, ενώ ο Απόλλωνας κατάφερε στην συνέχεια να σημειώσει οκτώ συνεχόμενους πόντους και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Οι καλαθοσφαιριστές μας ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ, με 32-28.

Πιο ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε το παιχνίδι και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τέσσερις πόντους διαφορά, θέλοντας να την διατηρήσει και να την αυξήσει με την πάροδο του χρόνου, ενώ ο Κεραυνός ήθελε να πάρει αυτός ξανά προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά στους οκτώ πόντους στο 22:28 (40-32), με τον Κεραυνό να μειώνει την διαφορά στην πορεία, παραμένοντας ωστόσο πίσω στο σκορ. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τον Απόλλωνα να προηγείται με 53-48.

Με παρόμοιο ρυθμό συνεχίστηκε το παιχνίδι και στην τελευταία περίοδο, με τον Απόλλωνα να καταφέρνει να ανοίξει νωρίς την διαφορά στους οκτώ πόντους (58-50) και τον Κεραυνό να προσπαθεί να πετύχει την ανατροπή, για να φύγει με την νίκη από το γήπεδο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά στον ένα πόντο, τέσσερα περίπου λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης (60-59), ενώ ένα λεπτό αργότερα το σκορ έφτασε στο 61-61!

Η ομάδα μας όμως ήταν πιο ψύχραιμη και πιο εύστοχη στα τελευταία στάδια του αγώνα, καταφέρνοντας να πάρει ξανά προβάδισμα και να το διατηρήσει μέχρι την λήξη του αγώνα, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη με 73-68.

Παίζοντας με πάθος πήραν τη μεγάλη νίκη και έσπασαν το αήττητο του αντιπάλου και βλέπουμε πλέον τη συνέχεια με αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στους Καλαθοσφαιριστές μας, στο τεχνικό επιτελείο και στους διοικούντες.
Τα δεκάλεπτα: 18-15, 28-32, 48-53, 68-73

{loadposition belowcontent}

To Top