ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη νίκη και συνεχίζουμε

Άλλη μια νίκη για την καλαθοσφαιρική μας ομάδα αφού κατέβαλε την αντίσταση της Αναγέννησης Γερμασόγιας με 74-86.

Οι καλαθοσφαιριστές μας παρόλο που δεν μπήκαν καλά στο Α΄ημίχρονο εντούτοις στην επανάληψη πήραν γρήγορα το προβάδισμα το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος και κατάφεραν να πάρουν την Πέμπτη σερί νίκη και πλέον περιμένουν το ντέρμπι την ερχόμενη Τετάρτη (9/12) με την ΕΘΑ στο «Apollon Arena»

Το παιχνίδι

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε ο Απόλλωνας στο παιχνίδι, που με τον Μπράσγουελ να σκοράρει επτά πόντους, έφτασε στο 7-0 στο 3:51 της αναμέτρησης. Η Αναγέννηση όμως στην πορεία ανέβηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 6:31 (11-11) έπειτα από έξι πόντους του Μίντλεντον και πέντε του Πέρι! Στην υπόλοιπη διάρκεια της περιόδου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το σκορ να παραμένει πολύ κοντά, ενώ με την ολοκλήρωση της περιόδου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 22-20.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και της επανάληψης. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν όμως δυνατά στο παιχνίδι και με τρίποντο του Μίντλεντον και με δύο πόντους από τον Ενγκλίσκι ανέβασαν την διαφορά του σκορ στους επτά πόντους (27-20). Ο Απόλλωνας όμως ανέβηκε και κατάφερε στο 17:54 να μειώσει την διαφορά στον ένα πόντο (32-31), όμως ο Μίντλεντον με πέντε δικούς του πόντους έφερε το παιχνίδι στο 37-31, ένα λεπτό περίπου πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Απόλλωνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και με τρεις πόντους από τον Μπράσγουελ και δύο από τον Απλέμπι, έφερε το σκορ στο 37-36 με την λήξη του ημιχρόνου.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πήγαιναν από πόντο σε πόντο, και παρέμειναν πολύ κοντά στο σκορ. Στο 37:14 ο Απόλλωνας κατάφερε να ανοίξει την διαφορά στο σκορ στους τέσσερις πόντους (57-53). Η Αναγέννηση προσπάθησε να πιέσει, σκοράροντας ένα πόντο με τον Μίντλεντον, ένα λεπτό πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Οι “γαλάζιοι” όμως σε λιγότερο από μισό λεπτό πέτυχαν πέντε πόντους φέρνοντας το σκορ στο 62-54 υπέρ τους.

Με ένα σερί έξι πόντων ξεκίνησε την τέταρτη περίοδο η Αναγέννηση, μειώνοντας στο σκορ σε 71-65. Η ομάδα της Γερμασόγειας συνέχισε να πιέζει για να μπορέσει να διεκδικήσει την νίκη από το παιχνίδι, μειώνοντας στο 6:18 την διαφορά στους πέντε πόντους (75-70). Ωστόσο οι “γαλάζιοι” επέδειξαν ψυχραιμία στα τελευταία στάδια του αγώνα, αυξάνοντας την διαφορά στο σκορ και παίρνοντας την νίκη με τελικό σκορ 86-74.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κυριάκου, Μακόι 11 (3), Γεωργίου 5, Απλέμπι 18, Μακρέι 10 (1), Μπράσγουελ 29 (1), Στυλιανού 3, Γρίβας 4, Πετγουέι 6.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 37-36, 54-62, 74-86

{loadposition belowcontent}

To Top