ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιστός χορηγός του Prestige Απόλλων!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννος Τραπαλίδης, ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής της Trapalides Ltd – Hotel & Restaurant Supplies χορηγεί τον Prestige Απόλλων και γίνεται έτσι ένας εκ των σημαντικότερων παραγόντων των επιτυχιών της ομάδας μας με την οικονομική στήριξη που παρέχει.

Η TRAPALIDES LTD – HOTEL & RESTAURANT SUPPLIES είναι σε όλη την Κύπρο γνωστή στον τομέα του ξενοδοχιακού και εστιακού εξοπλισμού και δεν χρειάζονται συστάσεις τόσο για την αξιοπιστία της όσο και για την ποιότητα των προιόντων που παρέχει στην πολυπληθή πελατεία της.

Αποτελεί τιμή για τον Prestige Απόλλων που μια τέτοια εταιρεία είναι ένας εκ των βασικών πυλώνων των επιτυχιών της ομάδας, όχι μόνο για το εκτόπισμα και τη φήμη της εταιρίας Παγκύπρια αλλά και για το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της είναι ένας γνήσιος Απολλωνίστας που αγαπά την ομάδα και το σωματείο μας.

Η διοίκηση, το προσωπικό και όλη η ομάδα του Prestige Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει την TRAPALIDES HOTEL & RESTAURANT SUPPLIES LTD και προσωπικά τον βέρο Απολλωνίστα Γιάννο Τραπαλίδη για τη στήριξη προς την ομάδα μας και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς όλο το πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα.

Γράφειο Τύπου

Prestige Απόλλων 

{loadposition belowcontent}

 

To Top