ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαδήσαμε και το «τριφύλλι»!

Άλλη μια νίκη σημείωσε η αντρική καλαθοσφαιρική μας ομάδα, επικρατώντας αυτή την φορά εντός έδρας της Ομόνοιας με 85-76 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της τρέχουσας περιόδου!

Η ομάδα μας συνεχίζει την ξέφρενη και αήττητη πορεία της, δείχνοντας φέτος ικανή για μεγάλα πράγματα!

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς με τέσσερις πόντους. Ωστόσο δεν είδαμε μεγάλες διαφορές στο σκορ, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο 8:00 η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει την διαφορά στους έξι πόντους (15-9) όμως η Ομόνοια μείωσε την διαφορά που την χώριζε από τον αντίπαλο της. Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τους καλαθοσφαιριστές μας να προηγούνται με 22-18.

Χωρίς μεγάλες διαφορές συνεχίστηκε ο αγώνας και στην δεύτερη περίοδο. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παρκέ με πολύ καλή διάθεση, κάτι που φάνηκε από την εικόνα του αγώνα. Οι διαφορές παρέμειναν πολύ μικρές καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου. Ο Απόλλωνας και η Ομόνοια σημείωσαν από 21 πόντους, με την διαφορά που τις χώριζε να παραμένει στους τέσσερις πόντους με την λήξη του ημιχρόνου, όπου οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 43-39.

Με παρόμοιο ρυθμό όπως το πρώτο ημίχρονο, συνεχίστηκε ο αγώνας στην επανάληψη. Οι δύο ομάδες κρατούσαν πολύ μικρές τις διαφορές στο σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Θρύλος να παραμένει μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως να καταφέρνει να ξεφύγει. Από την άλλη η Ομόνοια προσπαθούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο από αυτό. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τους καλαθοσφαιριστές μας να προηγούνται με 68-62.

Πιο καλή ήταν η ομάδα μας στη τελευταία περίοδο του αγώνα. Οι καλαθοσφαιριστές μας ξεκίνησαν πολύ δυνατά, και με ένα σερί οκτώ πόντων έφεραν το παιχνίδι στο 76-62, με την διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες για πρώτη φορά να αγγίζει τους 14 πόντους. Η ομάδα μας έκανε καλή διαχείριση του σκορ και στο τέλος πήρε την νίκη με τελικό σκορ 85-76.

Τα δεκάλεπτα:22-18, 43-39, 68-62, 85-76

Η σύνθεση της ομάδας μας :Κυριάκου, Μακόϊ 5 (1), Γεωργίου 6, Απλέμπι 29 (2), Μακρέι 14, Μπάσγουελ 25 (1), Στυλιανού, Πέτγουέι 4, Χατζηβασιλείου 2.

{loadposition belowcontent}

To Top