ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι κορυφαίες ακαδημίες στην Κύπρο…

Σ ΄ένα εορταστικό κλίμα διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (25/11) στο οίκημα του Σωματείου μας η μεγάλη εκδήλωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου με αφορμή την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την πολυδιαφημισμένη ακαδημία του Άγιαξ Ολλανδίας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα η οποία έσφυζε από νιάτα και Απολλωνίστικο παλμό ο πρόεδρος του Σωματείου μας κ.Μαρίνος Ευσταθίου χαρακτήρισε σημαντική την σημερινή ημέρα καθώς οι κορυφαίες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Κύπρου θα συναντηθούν και συνεργαστούν με τις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας το οποίο προσπάθεια μέσα από την επαγγελματική φιλοσοφία η οποία διέπει της ακαδημίες μας να γεννηθούν οι νέοι αρχηγοί και πρωταγωνιστές του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα.

Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεις υπήρξε ζωντανή σύνδεση με το προπονητικό κέντρο του Άγιαξ στο Άμστερνταμ (μέσω SKYPE).

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις του Υπεύθυνου των ακαδημιών του Ολλανδικού συλλόγου, να παρακολουθήσουν ζωντανά στιγμιότυπα από προπόνηση κλιμάκιου της Ολλανδικής ομάδας, αλλά και πλάνα από τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Άγιαξ.

 

{loadposition belowcontent}

To Top