ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Με σκληρή και μεθοδική δουλειά συνεχίζουμε»

Πολύ καλά ξεκίνησε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα τη σεζόν έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πολλά και ενθαρρυντικά μηνύματα.

Η ιστοσελίδα μας www.apollon365.news συνάντησε τον προπονητή μας Δημήτρη Παπαδόπουλο και είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία.

«Η απόφαση μου να έρθω και να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ήταν συνειδητή, αφού γνώριζα ότι ο Απόλλωνας είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα» μας ανέφερε αρχικά ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Σ΄ότι αφορά στο αγωνιστικό τόνισε: « Σίγουρα το πολύ καλό ξεκίνημα μας γεμίζει προσδοκίες, ωστόσο πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την σκληρή και μεθοδική δουλειά μας βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με σοβαρότητα».

Για το παιχνίδι που έπεται με την Ομόνοια, μας επισήμανε χαρακτηριστικά: « Είναι μια δύσκολή αναμέτρηση που χρήζει προσοχής. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, το οποίο είναι πολύ αξιόλογο και θεωρώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Καλώ τον κόσμο του Απόλλωνα να μας συμπαρασταθεί την ερχόμενη Παρασκευή (27/11) και να μας βοηθήσει έτσι ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

{loadposition belowcontent}

To Top