ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αρνούμαστε να υποταχθούμε και να εγκαταλείψουμε..»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα στην Πάφο αλλά και τον αγώνα με την ΑΕΛ στην πετόσφαιρα.

Η ανακοίνωση:

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ποδοσφαιρική μας ομάδα που ταξιδεύει την ερχόμενη Κυριακή 22.11.2015 στην αγαπημένη Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Μια ακόμη δύσκολη αποστολή για την αποδεκατισμένη μας ομάδα, η οποία καλείται για ακόμη μια φορά να αγωνιστεί σε βούρκο!

Είναι κοινός αποδεκτό και εμφανές πλέον σε όλους πως η μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου έχει αηδιάσει ανεπανόρθωτα, δείχνοντας εμφαντικά την απαξίωση του με το να απέχει. Αρνείται πλέων να συμμετάσχει σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Μετά και από τις τελευταίες αποφάσεις του “εφετείου”, έχει αποδειχθεί πως δεν έχει μείνει τίποτα καθαρό σε αυτό το άθλημα!

Πώς να πείσεις λοιπόν τον οποιονδήποτε να έρθει στο γήπεδο; Σκοπός ήταν κάποτε, να πληρώσει από το υστέρημα του για να δει την αγαπημένη του ομάδα με την οποία μεγάλωσε και να απολαύσει ποδόσφαιρο παρέα με τα αδέρφια του.

Τώρα αναγκάζεται να παρακολουθεί ένα έκτρωμα, να του ανεβαίνει η πίεση με τις στημένες διαιτητικές αποφάσεις και να θέλει να εκτονωθεί με τον πιο βίαιο τρόπο όταν διαβάζει τις στημένες πέννες που προπαγανδίζουν σαν καλοπληρωμένες πόρνες οι οποίες εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Στημένος “Αθλητικός δικαστής”, στημένα “εφετεία”, όλοι κάτω από την ομπρέλα του σάπιου καλοστημένου συστήματος.

Ένα σύστημα στο οποίο δεν δικαιούσε να μιλάς, δεν δικαιούσε να διαμαρτυρηθείς ακόμη και όταν σε πνίγει το δίκαιο.

Ε λοιπόν όχι!

Εμείς δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να σωπάσουμε. Κανένας δεν πρόκειται να μας κλείσει ποτέ το στόμα. Κανένας δεν πρόκειται να μας αποτρέψει από το να διαμαρτυρηθούμε.
Κανένας δεν πρόκειται να μας στερήσει ούτε την καύλα του γηπέδου, ούτε την αρρώστια μας!

Ορκισμένοι υπηρέτες του ΘΡΥΛΟΥ από μικρά παιδιά, αντλούμε την δύναμη μας από την αγάπη μας για το ένδοξο αυτό Σωματείο. Αγνοί και καθαροί με καρδιά που δεν λυγίζει ποτέ!
Αρνούμαστε να υποταχθούμε. Αρνούμαστε να εγκαταλείψουμε.
Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την ΘΥΡΑ ΕΝΑ.
Θα μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας, αγκάθι και εμπόδιο σε κάθε ύπουλο σχέδιο σας.

Για εμάς οι εκδρομές είναι κάτι περισσότερο από γιορτή. Όταν πάλι μιλάμε για την Πάφο με χιλιάδες αδέρφια μας να ζουν εκεί, το πάρτι ξεκινάει από νωρίς. Για αυτό λοιπόν το παιχνίδι, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ θα δρομολογήσουμε λεωφορείο από το πρωί της Κυριακής σε μια οπαδική εκδρομή βγαλμένη απ τα παλιά.
Μαζική αναχώρηση στις 11:00 από τον Κεντρικό με προορισμό την γνωστή S300 Pub, με τα αδέρφια να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να μας υποδεχτούν αναλόγως.

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι η εκδρομή στοιχίζει €5 ,με την ιδιαιτερότητα πως για την συγκεκριμένη επιβάλλεται να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι μεθαύριο Πέμπτη 19.11.2015.

Αύριο Τετάρτη 18.11.15 στις 20:00 η πετοσφαιρική μας ομάδα αγωνίζεται κόντρα στους λαγούς της πόλης στο κλειστό μας . Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ για ακόμα μια φορά θα γίνει ο έβδομος παίκτης που θα σπρώξει τις Αμαζόνες μας σε μια μεγάλη νίκη που θα μας κρατήσει στην κορυφή. Εμείς θα μαζευτούμε έπο νωρίς στον Κεντρικό στήνοντας το δικό μας πάρτι για να ζεσταθούμε ενόψει του αγώνα, επιβάλλετε όλοι να παρευρεθούν μπαίνοντας από νωρίς σε γαλανόλευκο κλίμα με τον καθιερωμένο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ τρόπο.

Εμπρός αδέρφια!

Δεν λυγίζουμε, δεν ξενερώνουμε.

Συσπειρωνόμαστε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεχίζουμε σαν μια γροθιά. Δίπλα, δίπλα τα γαλανόλευκα κασκόλ, δυναμώνουμε την ΕΝΤΑΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ –ΘΥΡΑ ΕΝΑ 1982

{loadposition belowcontent}

To Top