ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανέτοιμες για το θετικό αποτέλεσμα!

Με την Στίντα Μπακάου Ρουμανίας αγωνίζεται στις 17:00 την Τετάρτη στην πόλη Μπακάου ο Prestige Απόλλων στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του CEV CUP Γυναικών.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γιαπάνης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεσή του. Την Τρίτη θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία με προπόνηση στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας.

Στόχος των «γαλάζιων» είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό που πληροί τις προϋποθέσεις για ευρωπαϊκούς αγώνες. O αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από τη Cytavision.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθες παίκτριες: Εβελιν Στεφάνου, Σοφία Μανίταρου, Βερόνικα Χουντίμα, Τάνια Τιμόχοβα, Θέλμα Χριστοφόρου, Μαρίνα Λαβρούκ, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Καταλίνα Κις, Αντρη Ιορδάνους, Εβίτα Λεωνίδου, Νικολίνα Σπύρου, Κατερίνα Ζακχαίου, Κέλτσι Φρεντς, Ράνια Στυλιανού. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο την Πέμπτη το βράδυ.

Σημειώνεται ότι λόγω του αγώνα του Prestige Απόλλωνα στην Ρουμανία αναβλήθηκε ο αγώνας με την Τεχνοοικία ΑΕΚ στο «Κίτιον» που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Ο αγώνας θα οριστεί από την ΚΟΠΕ.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

{loadposition belowcontent}

 

To Top