ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες προκλήσεις για τους έφηβους και τον Σ.Αυγουστή!

Την έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 άρχισε εδώ και μερικές ημέρες η ομάδα των U-21.

 

O Σοφρώνης Αυγουστή παραμένει για 3η διαδοχική περίοδο στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας με πρώτιστο στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών οι οποίοι στο άμεσο μέλλον θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα, και ταυτόχρονα η διεκδίκηση και η κατάκτηση και των δυο εγχώριων διοργανώσεων.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία δυο χρόνια η ομάδα των U-21 υπό την καθοδήγηση του Σοφρώνη Αυγουστή έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2014) και ένα κύπελλο (2015), ενώ αναδείχτηκαν και προωθηθήκαν στην ανδρική ομάδα ποδοσφαιριστές όπως οι Γουίλερ, Ρεϊνολντς, Ιωσηφίδης, Πίττας, Ταμπούρη, Μιχαήλ, Χριστοδούλου, Νικολάου, Παναγιώτου,Κυριάκου, Αντωνίου και Στυλιανός Στυλιανού.

Η δουλειά η οποία επιτελείτε μιλά από μόνη της καθώς ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κύπρος αναφέρεται για τα αποτελέσματα και τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλες οι Εθνικές ομάδες στελεχώνονται με ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Είναι δεδομένο ότι ο Σοφρώνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα εκπληρώσουν για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο τους στόχους που έχουν τεθεί από κοινού με την Διοίκηση και κυρίως με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ο οποίος ως γνωστό δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

{loadposition belowcontent}

 

To Top