ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αφήστε τους καναπέδες και τα καφεδάκια»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας όπου καλεί τους απανταχού Απολλωνίστες να βρεθούν αύριο (16/7) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος και να σπρώξουν τον Θρύλο σε άλλη μια ευρωπαϊκή νίκη.

Αναλυτικά: «Περήφανε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ, Η ποδοσφαιρική μας ομάδα έφτασε σε άλλη μια άνετη ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση την περασμένη Πέμπτη. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ όπως πάντα έδωσε βροντερό παρών και με τις εκδηλώσεις και την ασταμάτητη φωνή έσπρωξε την ομάδα στην νίκη μη αφήνοντας στους αντιπάλους οποιοδήποτε περιθώριο για θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όσους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ήταν στο γήπεδο και είναι χρέος όλων μας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να βγάζει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μια σωστή εικόνα προς τα έξω που σίγουρα δεν επιτυγχάνετε με μισοάδειο γήπεδο.
Συνεχίζουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι με τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Λιθουανική Τρακάι την ερχόμενη Πέμπτη 16.07.2015! Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ καλεί τους απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να αφήσουν τους καναπέδες και τα καφεδάκια και να έρθουν στο γήπεδο! Εμείς θα είμαστε εκεί ξανά να δίνουμε το σύνθημα και να δημιουργήσουμε μια κόλαση για τους αντιπάλους. Είναι πολύ σημαντικό όλοι μαζί σύσσωμοι να κάνουμε ξεκάθαρο στους ΠΑΝΤΕΣ ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ και φέτος για όλους του τους στόχους μεταξύ αυτών και της διάκρισης στην Ευρώπη.

Οι γνωστές σε όλους φυγοκαταστάσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα στα οικήματα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ με τα καθιερωμένα pre-game πάρτι Όλοι παρών να ζεσταθούμε ενόψει του παιχνιδιού με συνθήματα, πυρσούς και άφθονο φαγοπότι!

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στους συνδέσμους ενώ για την μετάβαση στο γήπεδο θα υπάρχουν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 6:00 από τον Κεντρικό σύνδεσμο με είσοδο 5 ευρώ.
YΓ: TΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΦΕΛΗ! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!»

{loadposition belowcontent}

 

To Top