ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμφωνία με AJAX online Academy Cyprus

Σε δείπνο που παρέθεσε το σωματείο Απόλλων στους αθλητικούς συντάκτες που επιμελούνται το ρεπορτάζ του Απόλλωνα, ανακοινώθηκε απόψε η συμφωνία του Απόλλωνα με την AJAX online Academy Cyprus σε επίπεδο ακαδημιών.

Η συμφωνία είναι στα πλαίσια της προσπάθειας του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου του Απόλλωνα, για αναγέννηση των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Όπως μας λέχθηκε και ήταν κοινώς γνωστό οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Απόλλωνα, περνούσαν δύσκολες στιγμές κάτι που έκανε τους διοικούντες να στρωθούν στη δουλειά και μέσα σε επαγγελματικά πλέον πλαίσια να δώσουν την ώθηση, έτσι ώστε οι ακαδημίες, “φυτώρια” νεαρών ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, να αποκτήσουν ξανά τη χαμένη τους αίγλη.

Πλέον οι ακαδημίες θα υπάγονται σε ένα σχέδιο τεχνογνωσίας μέσα από ένα σύστημα, online συνεργασίας με τις πασίγνωστες ακαδημίες ποδοσφαίρου του AJAX Ολλανδίας. Είναι μια επένδυση με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό που προνοεί ψηλή τεχνογνωσία, πλήρη στήριξη, αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών από τις μικρότερες ηλικίες των 4 χρονών μέχρι και τους U17. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ακόμα και αποκατάσταση των μικρών αθλητών μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι το πρώτο σωματείο στην Κύπρο, ο Απόλλωνας, που ξεκινά αυτή τη συνεργασία.

Εξάλλου στα πλαίσια όλων αυτών αλλά και άλλων σχεδιασμών το σωματείο του Απόλλωνα προχώρησε στην αναβάθμιση των γηπέδων προπονήσεων των ακαδημιών τόσο στο βοηθητικό του Τσιρείου, όσο και στα γήπεδα του Park Beach. Το κόστος κυμαίνεται κοντά στις 50 χιλιάδες ευρώ. Επίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών θα ντύνονται πλέον με το αθλητικό υλικό της PUMA, που θα ντύνει και την πρώτη ομάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ έχει ανακοινωθεί και ανεπίσημα η έναρξη των επίσημων δοκιμαστικών για τις ακαδημίες.

Από: http://lemesos-sports.com/

 

{loadposition belowcontent} 

 

 

To Top