ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aυτοί σήκωσαν το εφηβικό πρωτάθλημα!(video)

Η ομάδα καλαθόσφαιρας των Εφήβων U18 του Απόλλωνα, ως γνωστό κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά από τις νίκες που πέτυχε από την Ένωση. Αυτό ήταν το όγδοο πρωτάθλημα στην κατηγορία για το Σωματείο μας, γεγονός που έκανε τον Απόλλωνα να έχει τους περισσότερους τίτλους στην κατηγορία Εφήβων.

Αυτό το επίτευγμα δείχνει ότι ο Απόλλωνας έχει αρκετό μέλλον στην καλαθόσφαιρα και θα πρέπει πλέον να στηριχθεί στα δικά του παιδιά. Προπονητής της ομάδας, ο παλαίμαχος αρχηγός, Λούκας Αντωνίου και βοηθός του, ο Παντελής Κωνσταντίνου, από τον οποίο ζητήσαμε να μας σκιαγραφήσει τους νεαρούς πρωταθλητές.

Ο Παντελής Κωνσταντίνου λοιπόν, μας μιλά για κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά.

Νο 4. Χριστοφίδης Γιώργος (πόιντ γκαρντ): Ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Κύπρο. Εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, βλέπει γήπεδο κι αυτό τον κάνει να είναι από τους πρώτους σε ασσίστ του πρωταθλήματος. Αρκετά γρήγορος και έξυπνος. Με καλό σουτ και διείσδυση. Υπάκουος και καλός χαρακτήρας.

Νο 5. Ηλίας Μαρκιγιάννης (γκαρντ): «Εξολοθρευτής». Παίκτης των ειδικών καταστάσεων. Αρκετά αθλητικός και γρήγορος. Μπορεί να σταματήσει εύκολα τον αντίπαλο playmaker. Έξυπνος και υπάκουος. Κάνει τα πάντα την δουλειά των προπονητών του μέσα στο γήπεδο. Είναι παίκτης που παίζει και στο πρωτάθλημα των παίδων.

Νο 6. Πόλυς Ηλιάδης (πόιντ γκαρντ): Ο πιο νεαρός παίκτης της εφηβικής ομάδας. Εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, βλέπει γήπεδο και μπορεί να οργανώσει πολύ καλά. Επίσης, έχει και καλό σουτ. Έξυπνος και υπάκουος. Και αρκετά ώριμος για τα 15 του χρόνια. Παθιασμένος και τα δίνει όλα για τη νίκη. Αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα των παίδων.

Νο 7. Φίλιππος Αλεξόπουλος (γκαρντ – φόργουορντ): Εξαιρετικός χαρακτήρας και υπάκουος. Παίκτης που δεν χάνει προπόνηση και εκτελεί με ακρίβεια αυτά που του λένε οι προπονητές του. Αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα των παίδων.

Νο 8. Αυγουστίνος Σοφρωνίου (φόργουορντ): Ψηλό και αθλητικό παιδί, που τα δίνει όλα εντός του αγωνιστικού χώρου. Τρέχει στον αιφνιδιασμό και ξέρει να κινείτε χωρίς την μπάλα. Έχει συχνή επαφή με το καλάθι και αποτελεί ένα φόβητρο για τους αντιπάλους. Είναι παίκτης που παίζει και στο πρωτάθλημα των παίδων.

Νο 9. LazarStojianovic(φόργουορντ): Εξαιρετικός σουτέρ και με καλή επαφή με το καλάθι. Ο άτυχος της φετινής χρονιάς, καθώς ένα διάστρεμμα τον κράτησε εκτός γηπέδων για αρκετό διάστημα. Αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα των παίδων.

Νο 10. Παναγιώτης Μάρκου (γκαρντ – φόργουορντ): Αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους έφηβους στην Κύπρο. Παίκτης και την ανδρικής ομάδας. Εκτός από καλός παίκτης, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Παίζει καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Καλός χειριστής της μπάλας, εξαιρετικό σουτ και καλή πάσα. Έχει καλή διείσδυση και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος.

Νο 11. Λούκας Καμένος (γκαρντ – φόργουορντ): Εξαιρετικός χαρακτήρας. Βρίσκεται πάντα στις προπονήσεις και προσπαθεί να γίνεται καλύτερος. Δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για τη νίκη. Ορισμός του ομαδικού παίκτη. Εκτελεί πάντα με άριστα ότι του ζητηθεί από τους προπονητές του. Είναι αριστερόχειρας, εξαιρετικός σουτέρ, με εκρηκτικό πρώτο βήμα. Εκεί που καίει η μπάλα αναλαμβάνει τα ηνία.

Νο 12. Μιχάλης Χατζηκτωρής (φόργουορντ): Εξαιρετικός χαρακτήρας. Παθιασμένος παίκτης, που ότι του ζητηθεί από τους προπονητές του κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί μέσα στο γήπεδο. Αθλητικός παίκτης, με καλή επαφή με το καλάθι. Αποφασιστικός στην άμυνα και γενικά «σπάζει κόκκαλα». Αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα των παίδων.

Νο 13. Ρολάνδος Βιράρτη (φόργουορντ): Αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους έφηβους στην Κύπρο. Ψηλός, με εξαιρετικές κινήσεις στο lowpost. Σουτ «φωτιά», που καίει τα καλάθια. Πολύ καλός σκόρερ. Παίκτης που δίνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη. Στέλεχος και της ανδρικής ομάδας.

Νο 14. Αδάμος Παναγίδης (σέντερ): Με καλές κινήσεις στο lowpost. Βρίσκεται πάντα στις προπονήσεις και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Ξέρει να κινείτε χωρίς την μπάλα κι αυτό κάνει την ζωή των συμπαικτών του πιο εύκολη. Έχει καλή επαφή με το καλάθι. Εξαιρετικός χαρακτήρας.

Νο 15. Πέτρος Μπαλτάς (φόργουορντ – σέντερ): Εξαιρετικός χαρακτήρας που θα τα έδινε όλα για την καλαθόσφαιρα. Αφιερώνει πολλές ώρες στο γήπεδο γι’ αυτή του την αγάπη. Όποτε του ζητήθηκε να είναι μαζί μας ήταν πάντα εκεί. Αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα των παίδων.

Νο 1. Αλέξαντρος Μιχαηλίδης (γκαρντ – φόργουορντ): Από τους καλύτερους χαρακτήρες. Πρόσχαρος, που σε αντικρίζει πάντα με χαμόγελο. Καλός σουτέρ και προσπαθεί πάντα να κάνει αυτά που του ζητήσουν οι προπονητές του. Αγωνίζεται κι αυτός στο πρωτάθλημα παίδων.

No 23. Κωνσταντίνος Γρίβας (γκαρντ – φόργουορντ): Παθιασμένος παίκτης που θα έδινε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για τη νίκη. Με καλές κινήσεις κάτω από το καλάθι. Έχει καλή επαφή με το καλάθι. Σκληρός στην άμυνας.

No 25. Νεόφυτος Κυριάκου (πόιντ γκαρντ): Τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα. Καλός χειριστής της μπάλας και βλέπει γήπεδο. Γρήγορος και τρέχει την ομάδα στον αιφνιδιασμό. Σκληρός στην άμυνα.

Νο 41. Χάρης Γρηγορίου (φόργουορντ): Εξαιρετικός χαρακτήρας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας. Καλός με την μπάλα και έχει επαφή με το καλάθι. Έχει καλό σουτ και καλή πάσα. Ότι του ζητηθεί από τους προπονητές του είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.

Παρακολουθήστε τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΕΝΠ!

 

{youtube}rHNBtVl8ebU{/youtube}

 

{loadposition belowcontent}

Πηγή: www.apollon24.com

 

To Top