ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον τελικό οι έφηβοι!

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα είναι από το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας κάτω των 18 χρόνων.

 

Οι «κυανόλευκοι» παίκτες κέρδισαν και στον δεύτερο ημιτελικό τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς με 83-45 και με 2-0 στις νίκες θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος, έπειτα από τρία χρόνια.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Κυριακή (10/5/15, 17:00) για να μάθουν τον αντίπαλό τους, αφού στον άλλο ημιτελικό, ο Κεραυνός κέρδισε μέσα στο Στρόβολο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 67-58 και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες. Ο τρίτος και καθοριστικός τελικός θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου.

Η εντυπωσιακή παρουσία του Απόλλωνα το τελευταίο διάστημα είχε και συνέχεια το βράδυ της Τετάρτης (6/5/15), καθώς μέσα στο γήπεδό του ήταν καταπληκτικός, ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, και έθεσε εκτός διεκδίκησης τίτλου την ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς. Στο Στρόβολο, αντίθετα, διεξήχθη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, με την Ένωση να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και να αποκτά προβάδισμα και τον Κεραυνό να κάνει την αντεπίθεσή του στην τρίτη περίοδο και να εξασφαλίζει καλή διαφορά, που του χάρισε στο τέλος και τη νίκη με 67-58.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-10, 34-25, 64-36, 83-45.

ΑΠΟΛΛΩΝ (ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Χριστοφίδης 18 (2), Μακρυγιάννης, Ηλιάδης 4, Αλεξόπουλος 2, Σωφρονίου 2, Μάρκου 21 (3), Καμένος 6, Χατζηκτωρής, Βιράρτη 20 (1), Παναγίδης 10.

{loadposition belowcontent}

 

To Top