ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ορκισμένοι, αποφασισμένοι …σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας με την οποία αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα που αφορούν την ομάδα, δίνοντας παράλληλα το… σύνθημα ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

 

Αναλυτικά:

Αδέρφια, περήφανοι, μάγκες, ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ!

Έγιναν πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το να αναλύουμε, να εξηγούμε και να επαναλαμβανόμαστε δεν βγάζει πουθενά. Εμείς μάθαμε να κοιτάμε πάντα μπροστά. Για το καλό του ΘΡΥΛΟΥ και μόνο. Ότι έπρεπε να γίνει από την μεριά μας, σας διαβεβαιούμε πως έχει ήδη γίνει. Γυρίσαμε ήδη σελίδα και η μόνη μας έγνοια δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά μόνο ο ΤΕΛΙΚΟΣ του Σαββάτου!

Με περηφάνια βλέπουμε πως μέσα σε όλο αυτό το σάπιο σύστημα του Κυπριακού πρωταθλήματος, ξεχωρίζει ο ΘΕΟΣ μας! Απολύτως μόνοι μας, ενάντια σε κάθε ανήθικο και διεφθαρμένο. Τα ανελέητα χτυπήματα προς ολόκληρη την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας, οι στημένες πένες από το καλοστημένο σύστημα προπαγάνδας τους, τα εντεταλμένα κοράκια και τα διεφθαρμένα κέντρα αποφάσεων … πίστεψαν πως θα μας λυγίσουν! Δεν μπορούμε παρά μόνο να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας πολεμάνε με κάθε τρόπο. Ναί, καλά διαβάσατε. Σας ευχαριστούμε! Ένα μόνο έχουμε να δηλώσουμε προς όλους αυτούς. Λογαριάσατε λάθος! Υποπέσατε στο μεγαλύτερο λάθος της ζωής σας. Τώρα πια είναι αργά γιατί ο γίγαντας ξύπνησε!

Αυτό είναι μάγκες! Τώρα πια το αντιλαμβάνεστε όλοι. Αυτή είναι η δικιά μας μοίρα. Είμαστε η γενιά που καλείται να αλλάξει το ρου της ιστορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εσύ που αποστασιοποιήθηκες αηδιασμένος, εσύ που κουράστηκες και σε κατάπιε ο καναπές του σπιτιού σου, εσύ που συνειδητά επέλεξες να παραμείνεις μακριά μετά τους παράλογους τρομονόμους θέλοντας να προστατεύσεις τον εαυτό σου και όχι μόνο, εσύ που έχασες νωρίς την πίστη σου.. Όλοι εσείς και όλοι εμείς που δεν λυγίσαμε ποτέ και πουθενά. Μαζί είμαστε η δύναμη του ενός, του μοναδικού, του αγνού, του καθαρού, του αυθεντικού και άξιου ΘΡΥΛΟΥ! Είμαστε εμείς που μάθαμε να αντιστεκόμαστε τίμια, στα ίσια και αντρίκια σαν αγνοί Έλληνες, Λεμεσιανοί, ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ!

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και πλέον μετράμε αντίστροφα. Την Παρασκευή από τους Συνδέσμους στέλνουμε το τελευταίο προειδοποιητικό μήνυμα σε αυτούς που τυχόν κοιμούνται ακόμη. Με την πόλη να πάλλεται στους ρυθμούς μας κανένας δεν πρόκειται να κοιμηθεί!

Το Σάββατο ξεκινάμε μαζικά στις 14:30 από τον Κεντρικό. ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΖΙ σε μια τεράστια αυτοκινητοπομπή, που όμοια της δεν υπήρξε ποτέ, με προορισμό το ΓΣΖ. Έτσι, να το στολίσουμε στα γαλανόλευκα από νωρίς για να το εμπεδώσουν και οι πιο άπιστοι. Κατάθεση ψυχής και λαρυγγιών στα τσιμέντα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο τυχερό που θα ακολουθήσει.
Ορκισμένοι, αποφασισμένοι … σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!
Αυτός ο πόλεμος είναι ιερός.
Νέμεσις!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ
ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

{loadposition belowcontent}

 

 

 

 

To Top