ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να αφοσιωθούμε όλοι στα πόστα μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας που καλεί τον Θρυλικό κόσμο να αφοσιωθεί στην «κυανόλευκη» ιδέα και όλοι ενωμένοι να προχωρήσουμε για υλοποίηση των στόχων μας.

 

Αναλυτικά:

Περήφανε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,
Το ερχόμενο Σάββατο η ποδοσφαιρική μας ομάδα κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο. Δεν θα φλυαρήσουμε, έχουμε το μυαλό μας μόνο στις νίκες που θα μας φέρουν ξανά στο σιντριβάνι! Καλούμε ομάδα και κόσμο να κλείσουν τα αυτιά τους σε κάθε λογής ”τυχαίο” και παρατρεχάμενο και να αφοσιωθούμε όλοι στα πόστα μας σε γήπεδο και κερκίδα. Γι αυτούς που πολεμούν το μεγαλείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ υπάρχει χρόνος να ασχοληθούμε μετέπειτα. Όλα είναι στο χέρι μας και ενωμένοι μπορούμε να πανηγυρίσουμε όπως πρέπει όλοι μαζί τον Μάιο.

Έχει δρομολογηθεί τρελαμένο φυγοπάρτι στον Κεντρικό την ερχόμενη Παρασκευή και διοργανώνεται από την νεολαία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΘΥΡΑ ΕΝΑ. Όλοι οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ είναι ευπρόσδεκτοι για άλλο ένα γλέντι με όλα τα απαραίτητα! Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται ήδη στους συνδέσμους.
Αύριο Τετάρτη 01.04.2015 διοργανώνεται απο τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 που είναι αφιερωμένο στα αδέρφια που χάθηκαν νωρίς. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα Nova στον δρόμο Φασούλας και οι συμμετοχές θα συνεχιστούν και αύριο από τις 10:00 π.μ με 60 ευρώ για κάθε ομάδα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το αργότερο στις 10:30. Παράλληλα θα πωλούνται οι νέες φανέλες του συνδέσμου.

Την Πέμπτη στις 19:00 η γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας δίνει την δέυτερη μάχη στη σειρά των τελικών για το πρωτάθλημα με το αελάκι. Η επιβλητική παρουσία μας είναι απαραίτητη για ένα τμήμα που μόνο περηφάνια μας χαρίζει από την πρώτη μέρα που επαναλειτούργησε. Η προσέλευση του κόσμου φέτος στα κλειστά δεν ήταν η αναμενόμενη παρά τα επανειλημμένα καλέσματα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Είναι χρέος μας να ακολουθούμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝΤΟΥ και καλούμε όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να δώσουν το παρών τους για να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη ισοφάρισης.

{loadposition belowcontent}

 

To Top