ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκη επί του Εθνικού Άχνας

Με χατ-τρικ του Ιωάννη Πίττα (γιου του Πάμπου Πίττα) οι νέοι μας κέρδισαν με 2-5 τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι και διατήρησαν τη διαφορά από την τρίτη Ομόνοια σε 4 βαθμούς ενω αναλλοίωτη έμεινε και η διαφορά με το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ σε 6 βαθμούς.

 

Η ομάδα μας είχε ανάγκη να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα παρά το γεγονός της απώλειας του πρωταθλήματος την προηγούμενη εβδομάδα χάνοντας στη Λεμεσό από τον ΑΠΟΕΛ, και αυτό στην ουσία έκανε παρά το γεγονός ότι βρέθηκε 2 φορές πίσω στο σκορ, αντέδρασε σωστά και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ιωάννη Πίττα πέτυχε 3 τέρματα και μαζί με τα τέρματα του Χρίστου Ζήνωνος και του Στέλιου Ταμπούρη κέρδισε με 2-5.

Στο 3ο λεπτό ο Εθνικός Άχνας προηγήθηκε με τον Μάριο Ηλία ξαφνιάζοντας την ομάδα μας, όμως η απάντηση ήταν άμεση και ο Απόλλωνας με τον Ιωάννη Πίττα έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 8ο λεπτό. Η επιμονή του Εθνικού Άχνας συνεχίστηκε ενώ η έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς ομάδας μας ήταν εμφανής, αποτέλεσμα ο Εθνικός να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίχτη στο 23ο λεπτό παίρνωντας κεφάλι στο σκορ, αλλά 16 λεπτά αργότερα και πάλι ο Ιωάννης Πίττς έκανε το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μας, αφού αποφάσισε να παίξει πιο μυαλωμένα και συγκεντρωμένα με αποτελεσμα στο 63′ να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-3 χάρη στο γκολ του Χρίστου Ζήνωνος και 6 λεπτά αργότερα ο Ιωάννης Πίττας να κάνει 4 τα τέρματα της ομάδας μας και 3 τα δικά του στο παιχνίδι. Εκεί ο Εθνικός παρέδωσε τα όπλα και στο αμέσως επόμενο λεπτό έκανε και το 2-5 με γκολ του Στέλιου Ταμπούρη.

13 γκολ έχει πετύχει στο πρωτάθλημα ο Ιωάννης Πίττας, ενώ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ είναι ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης με 21.

3ο γκολ για το Στέλιο Ταμπούρη ενώ το 2ο του έχει πετύχει ο Χρίστος Ζήνωνος.

Πηγή: www.apollonistas.com

{loadposition belowcontent}

To Top