ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βραδιά…μπόουλινγκ!

Δεν είχαν που δεν είχαν παιχνίδι Κυπέλλου μιας και ο Παφιακός δήλωσε αδυναμία να παρουσιάσει ομάδα στο γήπεδο, οι πρωταθλήτριες βρήκαν την ευκαιρία να πάνε για μπόουλινγκ μαζί με το τεχνικό τιμ της ομάδας.

 

Μια όμορφη νύχτα που εκτός από το STRIKE που θέλουν να κάνουν στα τρόπαια και να τα σαρώσουν όλα, έκαναν πολλά Strike και εντός της αίθουσας του μπόουλινγκ. Όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές για τις Πρωταθλήτριες Κύπρου που αναμένουν το νικητή του ζευγαριού Άρης Πολεμίου – ΕΝΑΑΘ και να ξεκινήσουν προετοιμασία για τον ημιτελικό.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις των Αμαζόνων δεν επιτυγχάνονται μόνο στο γήπεδο και στο φιλέ, αλλά και στο μπόουλινγκ αφού έδειξαν να μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και σε αυτό το άθλημα.

Έτσι για την ιστορία, η νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Maryna Lavruk η οποία κέρδισε και δωρεάν SPA και θεραπεία από τα Symmetrical Fitness & Spa

Παρουσία του αντιπρόεδρου της ομάδας Λοίζου Πετούση, του προπονητή Γιάννη Γιαπάνη, του βοηθού προπονητή Σωκράτη Βασιλείου και του φυσιοθεραπευτή Νάκη Ευρυπιώτη, η ομάδα πιο ενωμένη και πιο αγαπημένη από ποτέ πέρασε όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές.

Πηγή: http://prestigeapollon.com/

{loadposition belowcontent}

 

To Top