ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για φαντασμαγορικές και εντυπωσιακές κερκίδες!

Ενημέρωση προς τα μέλη του Συνδέσμου αλλά και σε όλο τον κόσμο της ομάδας μας κάνει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook και με την οποία πληροφορεί τους φίλους της ομάδας μας για τους λαχνούς ενίσχυσης του συνδέσμου με σκοπό να δημιουργηθούν φαντασμαγορικές και εντυπωσιακές κερκίδες στα παιχνίδια των Play-Off.

Αναλυτικά η ενημέρωση…..

Καλημέρα αλάνια

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία έχοντας μπροστά μας μια σειρά από αγώνες φωτιά!

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – Θύρα Ένα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και είμαστε ορκισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για παρουσίες αντάξιες στην ιστορία της θύρα ένα με μοναδικό σκοπό να φέρουμε το πρωτάθλημα στο Λιμάνι.

Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε την βοήθεια του κάθε αδελφού Απολλωνιστα. Ξεσηκωνόμαστε μάγκες. Στολίζουμε την πόλη μας, γεμίζουμε καθημερινά τους συνδέσμους μας και το κάθε γήπεδο παρασύροντας τα πάντα στο διάβα μας.

Ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης στην τιμή των €2 χρήματα τα όποια θα διατεθούν αποκλειστικά για μαγικές παραστάσεις και ατμόσφαιρα όπως αρμόζει στα παιχνίδια του θεού.

Αναζητήστε τους στους συνδέσμους μας και στην μπουτίκ της ομάδας.

Πάμε αδέλφια
όλοι μαζί σαν μια γροθιά
τίποτα δεν μας σταματά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

{loadposition belowcontent}

To Top