ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πιο αρρωστημένα, πιο πωρωμένα και παθιασμένα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί μας αναφέρονται στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, ενώ τονίζουν πως το πρωτάθλημα ανήκει ήδη στην Λεμεσο.

 

Αναλυτικά:

Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Συγχαρητήρια σε όλους για την επιβλητική παρουσία στο Γ.Σ.Π , σε όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα ακόμα ένα οπαδικό σεμινάριο πραγματικότητα! Το γαλανόλευκο τσουνάμι έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι φτιαγμένο από το πιο σκληρό μέταλλο και έσπρωξε την ομάδα στην άνετη αυτή νίκη απέναντι στη δεύτερη τη τάξη ομάδα του κατεστημένου..
Εμείς δείχνουμε τον δρόμο και αγκαλιά με όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ζητούμε από τον καθένα να μην επαναπαυτεί και όλοι μαζί να συνεχίσουμε πιο αρρωστημένα πιο πωρωμένα και παθιασμένα μέχρι να φέρουμε το τρόπαιο στη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Κάπου εδώ να αναφερθούμε στο παραμυθάκι που στήθηκε μετά των αγώνα. Κάποιοι ξεχνούν τι γίνετε εδώ και δεκαετίες στο κυπριακό ποδόσφαιρο, κάποιοι ξεχνάνε από ποια πόλη κατάγεται και συντηρείτε το κατεστημένο και οι αυλικοί του και μιλάνε τώρα για εύνοια και άλλα κουραφέξαλα υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ! Αυτό βέβαια δεν μας ξαφνιάζει γιατί και εσείς έχετε μάθει να είστε καλομαθημένα σαν τους πορτοκαλί ομοίους σας. Έχετε μάθει να σας ”παίζουν” τα κοράκια και διαμαρτύρεστε ουσιαστικά γιατί δεν σας έπαιξαν όπως συνηθίσατε και με εργαλείο σας την επιλεκτική μνήμη στα διαιτητικά λάθη και τις αμφισβητούμενες φάσεις το πιστεύετε ακόμα και οι ίδιοι.

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε τα αιώνια παπαγαλάκια, τους παντοτινούς μισθοφόρους και τιποτένιους καλοθελητές να θέλουν να βλάψουν όχι απλά τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αλλά οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα τους .Οι πάγιες τακτικές παραπληροφόρησης και μαντρίσματος των αρνιών βγήκαν και πάλι στο προσκήνιο.

Δεν μασάμε κύριοι και όσο εσείς πουλάτε και την αξιοπρέπεια σας για ένα κλίκ στο άρθρο σας, για να πουλήσετε καμιά εφημερίδα παραπάνω τόσο απέναντι σας θα μας βρίσκετε να λέμε αυτά που ισχύουν και όχι αυτά που χαϊδεύουν τα αυτιά του κόσμου! Το πρωτάθλημα είναι ήδη ΛΕΜΕΣΟ και όποιος θέλει ας έρθει να το πάρει.

Πλέον ζούμε και αναπνέουμε για το παιχνίδι του Σαββάτου που θα μας βρει στον κεντρικό σε ένα πάρτι δίχως προηγούμενο. Θα παρακολουθήσουμε τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα από το κεντρικό οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ στην Βασιλέως Κωνσταντίνου όπου τα μαγκάλια θα ξεκινήσουν από το πρωί, οι πυρσοί και τα καπνογόνα δεν θα σβήνουν και το ποτό θα ρέει άφθονο. Θα πωλείτε επίσης η νέα παραλαβή της καινούριας ζακέτας που κυκλοφόρησε και εξαντλήθηκε. ΌΛΟΙ εκεί αδέρφια να γλεντήσουμε και να πανηγυρίσουμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο!

 

Υ.Γ. : Αύριο Τετάρτη 18.02 και ώρα 19:30 η ομάδα βόλλευ φτάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο παίρνοντας την νίκη και εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι! OΛΟΙ ΠΑΡΩΝ

Υ.Γ.1 : To παρατεταμένο χειροκρότημα ήταν για τον Μπρούνο Βάλε και όχι για τον Ποτέ. Εμείς δεν πιθηκίζουμε γιατί είναι της μόδας, όπως και δεν χειροκροτούμε αντιπάλους για το θεαθήναι.

Υ.Γ.2: Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι που συλλαμβάνονται για μερικές μπύρες οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πριν καν φτάσουν στο γήπεδο και ταλαιπωρούνται με ανεπαρκείς δικαιολογίες και παράλογα προσχήματα. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ……!

{loadposition belowcontent}

To Top