ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν»!

Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας εξέδωσαν ανακοίνωση και κάνουν κάλεσμα για το ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή (15/2).

 

Αναλυτικά:

Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος 13 τελικοί αρχής γενομένης με το ντέρμπι της Κυριακής.

Εμείς θα ταξιδεύσουμε στο Γ.Σ.Π. ορκισμένοι για την νίκη και καλούμε όποιον δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει την ψυχή του και την φωνή του για τον ΘΡΥΛΟ να κάτσει στο σπίτι του. Τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν και από εδώ και πέρα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ χρειάζεται στρατιώτες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Επιτακτική ανάγκη είναι η συσπείρωση και η στήριξη των συνδέσμων ηθικά και οικονομικά έτσι ώστε να κάνουμε τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ για να έρθει το τρόπαιο στο λιμάνι. Ο κάθε ένας από το πόστο του και με το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί πρέπει να δώσει το 101% μέχρι και τον τελευταίο αγώνα εξαντλώντας κάθε πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου.

Το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει μεγαλειώδες pre-game πάρτι στον κεντρικό από νωρίς το απόγευμα με μαγκάλια, κοκορέτσια, ποτά και τα λοιπά. Ο χαρακτήρας του πάρτι αυτού πέραν από τα καθιερωμένα θα είναι διαφορετικός αφού όπως προείπαμε έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία! Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα την καλύτερη οργάνωση και θα γίνει ενημέρωση για σημαντικά θέματα που αφορούν την κερκίδα και την λειτουργία της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ στους αγώνες. Καλούμε τους ΠΑΝΤΕΣ να δώσουν το παρών τους και κάθε άποψη και πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

Την Κυριακή θα αναχωρήσουμε με αυτοκινητοπομπή από τον κεντρικό στις 14:00 με προορισμό το Γ.Σ.Π , θα δρομολογηθεί λεωφορείο για την νεολαία της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ με είσοδο 3 ευρώ.

Υ.Γ 1: Κυκλοφορούν λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ αλλά και λαχνοί για ιατρική και οικονομική βοήθεια ευπαθών μελών μας. Εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσουν και προϊόντα.

{loadposition belowcontent}

 

To Top