ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια συνεργασία με παρόν και μέλλον!

Την παρουσίαση του νέου χορηγού του Prestige Απόλλων, GERAKLION, παρουσίασε η πετοσφαιρική μας ομάδα σήμερα (4/2) στο Four Seasons μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης όπου έδωσαν το παρόν τους ο Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού GERAKLION, κ. Σεργκέι Ερενίν (ο οποίος ταξίδευσε αποκλειστικά για αυτό το γεγονός), ο πρόεδρος του Prestige Απόλλων κ. Ηλίας Σπύρου, μέλη της διοίκησης της ομάδας μας, ο προπονητής Γιάννης Γιαπάνης όπως και παίχτριες της ομάδας μας.

 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη διεξήχθη και στα Ρώσικα όπου γινόταν άμεση μετάφραση και αυό δείχνει τη σημαντικότητα της συνεργασίας των δύο πλευρών και τις πολύ καλές σχέσεις που διέπουν αυτή τη συμφωνία. Μια συμφωνία που στηρίζεται πάνω σε γερές βάσεις, ειδικά για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των δύο πλευρών και θα αποφέρει σημαντικά ωφέλη τόσο για τον Prestige Απόλλων όσο και για την GERAKLION.

Η GERAKLION είναι ένας μη κερδοσκοπκός οργανισμός που συντηρεί και προωθεί το άθλημα του Crossfit ενώ πρωτοπορεί και σε θέματα αθλητιατρικής και αποκατάστασης αθλητών.

Πρώτα μίλησε ο κ. Σεργκέι Ερενίν, στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Ηλίας Σπύρου ενώ το λόγο είχαν τόσο ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γιαπάνης και οι παίχτριες Βερόνικα Χουντίμα και Τατιάνα Μουντρίσκαγια.

Τα όσα δήλωσαν…

Σεργκέι Ερένιν (Geraklion)

«Καλημερα και ευχαριστούμε που μας υποδέχεστε στην όμορφη χώρα σας. Με χαροποιοεί ιδιαίτερα που θα συμβάλω στη βελτίωση του αθλητισμού και ευχαριστώ τον Ηλία Σπύρου για την ευκαιρία που μου προσφέρει να ασχοληθώ με το βόλει. Στη δική μας χώρα αλλά και σε άλλες, εμείς έχουμς ως στόχο να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση των αθλητών και συγκεκριμένα ασχολούμαστε με το crossfit και η συνεργασία μας είμαι σίγουρος θα βοηθήσει τον Απόλλωνα να βελτιώσει τις αποδόσεις του μελλοντικά. Στα σχέδια μας είναι η οργάνωση διάφορων παγκοσμίων events αλλά και η δημιουργία ενός κέντρου ενδυνάμωσης, παρακολούθησης και αποκατάστασης των αθλητών. Με λίγα λόγια στα σχέδια μας είναι η ανάπτυξη. Παρόλες τις φοβίες που προκαλεί η κρίση και διάφορες ανησυχίες σε γειτονικές χώρες, εμείς ψηφίζουμε τη φιλία και την ανάπτυξη ότι και να γίνει. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε σημαντικούς στόχους, η εταιρεία GERAKLION πάντα πετυχαίνει τους στόχους της».

Ηλίας Σπύρου

«Θα είμαι σύντομος. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους καθώς είναι σημαντικό να καλύπτουν το έργο μας. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μας για ότι εκδήλωση κάνουμε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Σεργκέι Ερένιν που ταξίδεψε ειδικά για αυτή τη διάσκεψη. Επίσης για το ότι πίστεψε το όραμα του Δ.Σ. με το οποίο χτίσαμε μια πολύ γερή ομάδα και έχουμε μεγάλους στόχους για το μέλλον. Οπωσδήποτε, δεν είναι απλά μια παρουσίαση ενός χορηγού αλλά η αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας του Prestige με το Geraklion. Tα δυο τελευταία χρόνια έχουμε μεγάλες επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις. Πέρσι κατακτήσαμε όλους τους τίτλους και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα πράξουμε το ίδιο. Έχουμε όραμα για την πετόσφαιρα. Την ομολογουμένως μίζερη κυπριακή πετόσφαιρα τα τελευταία χρόνια. Επόμενος στόχος μας αφού κατακτήσουμε τους τίτλους, μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Να τιμήσουμε τον Απόλλωνα και την Κυπριακή πετόσφαιρα. Ευχαριστώ και πάλι τον Κο Σεργκέι και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα».

Γιάννης Γιαπάνης

«Είμαι χαρούμενος που ήμουν στον Απόλλωνα όταν ο Ηλίας Σπύρου και ο όμιλος Prestige ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας μας. Οι στόχοι μας δεν ήταν μόνο οι επιτυχίες, αλλά και η ανάπτυξη των ακαδημιών, να έχουμε πολλά παιδιά στο γήπεδο και κόσμο στις κερκίδες. Τα καταφεραμε σε μεγάλο βαθμό πιστεύω σε αυτό το κομμάτι. Η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα μας και ποτέ δε χρειαστήκαμε κάτι και να μην το έχουμε την επόμενη μέρα. Οι στόχοι μας ήταν να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια, όπως έγινε και πέρσι και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Πάμε στον επόμενο στόχο που είναι μια καλή πορεία στην Ευρώπη για να προβάλουμε και το κυπριακό βόλει. Ευχαριστώ προσωπικά τον οργανισμό Geraklion, παρακολουθώντας το έργο του την τελευταία διετία, ως άνθρωπος του αθλητισμού εδώ και πολλά χρόνια, βλέπω πολλά κοινά στα οράματα της ομάδας μας με τον όμιλο Geraklion. Ευχαριστώ τον κ. Σεργκέι για τη στήριξη και υπόσχομαι να ζήσει με την ομάδα μας μεγάλες στιγμές».

Βερόνικα Χουντίμα

«Καλώς ορίσατε. Ευχαριστώ τη διοίκηση της Prestige Απόλλων που μας φέρεται σαν μικρές πριγκίπισσες. Είναι πολύ σημαντικό για μας που ερχόμαστε από ξένες χώρες χωρίς τις οικογένειες μας κοντά. Συγκριτικά με τις άλλες ομάδες που ήμουν, στον Απόλλων νιώθω σαν να είναι η οικογένεια μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το νιώθουν οι παίκτριες στον αθλητισμό. Η διοίκηση του Prestige Απόλλων έχουν αφιερώσει κόπο και χρόνο και φυσική δύναμη στο να κάνουν την ομάδα πιο δυνατή. Για αυτό αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια στην ομάδα μας εντός κι εκτός γηπέδου. Απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας τόσο πολύ. Πιστεύω χάρις στην καινούργια συνεργασία με το Geraklion, η μεγάλη οικογένεια του Prestige Απόλλων θα γίνει ακόμα πιο δυνατή με καλύτερες επιδόσεις. Οι στόχοι μας είναι πολύ ψηλά. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τους στόχους αυτούς και ποτέ δεν είπαμε ότι δεν μπορούμε να τους πετύχουμε. Οι στόχοι μας είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα και τη χώρα μας. Να δείξουμε πως μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος έχει δύναμη και χάρις στον Prestige Απόλλων ευελπιστούμε ότι θα είναι εφικτό. Ευχαριστούμε τον όμιλο Geraklion που ενώθηκε με την ομάδα μας και είμαι περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Τατιάνα Μουντρίσκαγια

«Ευχαριστώ όλους που μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι σε αυτή την ομάδα, που δεν είναι απλώς ομάδα αλλά μια μεγάλη οικογένεια. Όταν ήρθα από το Καζακστάν, είδα πως ήρθα σε ομάδα με επαγγελματίες σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτριες. Η διοίκηση και ο πρόεδρος μας δίνουν δύναμη και μας ωθούν σε κατάκτηση νέων τίτλων. Οι στόχοι μας είναι μεγαλύτεροι. Την επόμενη χρονιά πρέπει να κατακτήσουμε πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά και η καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία. Ευχαριστούμε την εταιρεία Geraklion και τον Σεργκέι Ερένιν προσωπικά».

Οι δύο ισχυροί άνδρες δέχθηκαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που αφορούν τη συνεργασία τους…

(ΣΕΡΓΚΕΙ ΕΡΕΝΙΝ) – Κατά πόσο σκέφτονται η συνεργασία να κρατήσει αρκετά χρόνια:

«Δεν θέτω χρονικά όρια στους στόχους μου αλλά δεν βάζω ούτε και ημερομηνίες λήξης. Πάντα δουλεύω δυναμικά για να τους πετύχω. Θέλω να επισημάνω ότι εδώ και 2.5 χρόνια που ξεκινήσαμε στη Ρωσία, χώρα που δεν ήξερε το cross fit, πήραμε πολλούς τίτλους αλλά και στο εξωτερικό. Όπως είδατε στο βίντεο, όταν ένας αθλητής πέρασε την ιατρική του εξέταση στο κέντρο Geraklion, δήλωσε πως βρήκε ότι του χρειάζεται σε θέματα εξοπλισμού αλλά και φροντίδας. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί σε αυτούς τους τομείς. Στόχος μας είναι αυτές οι υπέροχες κοπέλες να σταθούν στο υψηλό επίπεδο που υπάρχει, να κερδίσουν όλα τα τρόπαια όχι μόνο στην Κύπρο και στην Ευρώπη».

(ΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΥ) – Για το ενδεχόμενο επανασύστασης του ανδρικού τμήματος:

«Υπάρχει λαϊκή απαίτηση για γίνει το ανδρικό τμήμα διότι οι Λεμεσιανοί αθλητές αγωνίζονται σε άλλες ομάδες όπως Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕ Καραβά. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, με το γήπεδο και άλλα, αλλά κάποια στιγμή θα επανασυσταθεί. Όχι του χρόνου, πιθανόν σε δυο χρόνια. Εμείς όταν κάνουμε κάτι, στοχεύουμε μόνο στους τίτλους. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από όλους τους τίτλους, Όταν επανασυσταθεί το τμήμα θα είναι για να κατακτήσει τίτλους».

{loadposition belowcontent}

To Top