ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Κρ(α)νακοίνωση!

Μπορεί κυρίες και κύριοι οι άλλοι να μην βγάζουν αυτούσιες τις ειδήσεις, αλλά ο Φιλόσοφος έχει μάθει να λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια! Γι’ αυτό, παρουσιάζει αυτούσια την επιστολή όπως αυτή στάλθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το Σύνδεσμο Κορακιών Κύπρου.

Αγαπητέ κόσμε, φίλαθλε και μη,

Γράφουμε αυτή την επιστολή για να μοιραστούμε μαζί σας την οργή που μας διακατέχει τις τελευταίες μέρες, όπως επίσης και κάποια αιτήματά μας. Εκτός των άλλων, έχουνε φτάσει στ’ αυτιά μας φήμες ότι μερικοί δεν μας θέλουν και απαιτούν ξένα κοράκια. Γι’ αυτό κι εμείς με τη σειρά μας απαιτούμε τα εξής:

1) Να κάνετε κάρτα φιλάθλου. Είτε θα διώξετε τους αντιδραστικούς από τα γήπεδα είτε θα σταματήσετε να μας δίνετε εντολές.

2) Να γίνει απαγόρευση καθόδου ξένων κορακιών. Ως πότε παλληκάρια θα έρχονται οι ξένοι να μας παίρνουν τις δουλειές; Στηρίζουμε Κυπριακά προϊόντα!

3) Να σταματήσει να πίνει μόνος του από το καλό, ο Τουλίπας. Η και εμείς, ή κανείς. Κάνε πάσα ρε λαμόγιο!

4) Να είστε υπομονετικοί με την απεργία, δεν ξέρουμε πόσος καιρός θα χρειαστεί για να επανέλθουν σε αγωνιστική ετοιμότητα κάποιοι παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές.

5) Να σταματήσετε να μας προσβάλετε με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Εδώ εμείς σας @%^&*# τα όνειρα, τους κόπους και την υγεία σας, και εσείς δεν ρίχνετε τουλάχιστον μια αντιαρματική; Έλεος!

6) Να σταματήσετε να ηχογραφείτε τόσο εμάς όσο και τους μαστόρους μας. Ε μα είναι δυνατόν; Ούτε να κλάσουμε δεν μπορούμε πλέον. Που πήγε η ελευθερία λόγου ωρέ; JE SUIS CHARLIE λέμε!

7) Να μας βρείτε αγοραστή οικείας σε σπίτι προαστίου έξω από τη Λεμεσό.

8) Να σταματήσουν οι διαδικασίες ανέγερσης γηπέδου στη Λεμεσό και οι κερκίδες να πάνε ακόμη πιο πίσω. Επίσης, να στηθεί ηλεκτροφόρος φράχτης μπροστά από την δυτική και λιμνούλα με πιράνχας μπροστά από τον φράχτη αλλιώς ελάτε εσείς να δίνετε πέναλτι και κόκκινη εναντίων τους.

9) Διαγράψτε το προφίλ του Μάριου από το φέισμπουκ. Δεν θα ξυπνάμε το πρωί και το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε να είναι να κοιτάξουμε αν παίζει το όνομά μας πρώτη είδηση σε στάτους του. Δηλαδή πως την είδατε;

10) Να μας παίζετε 50-50. Δεν γίνεται μερικοί να ακούνε περισσότερες βρισιές από κάποιους άλλους @&%ώ το κατεστημένο σας!

Με εκτίμηση, Σύνδεσμος Κορακιών Κύπρου.

(σ.σ. Το παρακάτω κείμενο είναι καθαρά χιουμοριστικό και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική).

{loadposition belowcontent}

To Top