ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Ladies διαπρέπουν και στο εξωτερικό…

Είναι ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια για την ομάδα μας, που δύο γηγενείς ποδοσφαιρίστριες μας, φέτος άνοιξαν τα φτερά τους και διαπρέπουν εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, οι 18άχρονες Γεωργίου Μαριλένα και Νεοφύτου Χαρά γέννημα θρέμμα της Apollon Ladies έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Από τον προηγούμενο Οκτώβριο μετακόμισαν σε Αγγλία και Ελλάδα αντίστοιχα για σπουδές και συνάμα να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα σε πιο δυνατά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Είναι άλλη μία επιτυχία για εμάς, αφού αυτό καταδεικνύει την μεθοδευμένη και σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα με την πάροδο των χρόνων.

Αναλυτικά αξίζει να αναφερθεί για την κάθε μία ξεχωριστά ότι: Η επιθετικός Μαριλένα Γεωργίου ανήκε στην ομάδα μας από τις 26/09/2008 και έχει κατακτήσει με την ομάδα μας 6 νταμπλ και 4 ασπίδες της Κ.Ο.Π. Υπήρξε βασικό στέλεχος της εθνικής νεανίδων και πλέον της εθνικής γυναικών. Συμμετείχε σε 3 διοργανώσεις του UEFA Women’s Champions League πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 τέρματα. Πέρσι έκλεισε την χρονιά ως πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 τέρματα σε 14 αγώνες. Από τον περασμένο Νοέμβριο ανήκει στην Guiseley AFC στο Leeds.

Η αμυντικός Νεοφύτου Χαρά ανήκε στην ομάδα μας από τις 06/10/2008. Για μικρό διάστημα μεταγράφεται στην Δάφνη Τρούλλων τον Οκτώβριο του 2012 και από τον Ιανουάριο του 2013 επιστρέφει στην ομάδα μας, και συντέλεσε στην κατάκτηση 5 πρωταθλημάτων, 6 κυπέλλων και 4 ασπίδες της ΚΟΠ. Επίσης αναδείχτηκε καλύτερη νεανίδα ποδοσφαιρίστρια την περίοδο 2013-2014. Υπήρξε και αυτή με την σειρά της βασικό στέλεχος της εθνικής νεανίδων και τώρα της εθνικής γυναικών. Ανήκει πλέον στο δυναμικό του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη οικογένεια της Apollon Ladies εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα τους πορεία και ένα λαμπρό μέλλον. Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σας και με την ίδια περηφάνια θα χαιρόμαστε για τις επιτυχίες σας

Γραφείο Τύπου
Apollon Ladies F.C.

{loadposition belowcontent}

 

To Top