ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Υπέροχα που βρίσκομαι στον Prestige Απόλλων»

Με Δελτίο Τύπου επισημοποίησε τη συνεργασία της η πετοσφαιρική μας ομάδα Prestige Απόλλων με την Διεθνή Καζακστανή παίχτρια Tatiana Mudritskaya.

Η Καζακστανή διεθνής ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για τη μεταγραφή της και έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Prestige Απόλλων www.prestigeapollon.com

Το δελτίο τύπου..

Το Δ.Σ του Prestige Απόλλων ανακοινώνει τη έναρξη συνεργασίας με την Διεθνή Καζακστανή πετοσφαιρίστρια Τατιάνα Μουντρίσκαγια για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Η πετοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει την παίχτρια στην ομάδα και της εύχεται κάθε επιτυχία.

Σε δηλώσεις της μετά την υπογραφή του συμβολαίου η πανύψηλη διεθνής με την Εθνική Καζακστάν, Τατιάνα Μουντρίσκαγια δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.prestigeapollon.com

«Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι στον Prestige Απόλλων, αφού είναι μια ομάδα που λειτουργεί επαγγελματικά και έχει υψηλούς στόχους τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής είχα κι άλλες προτάσεις από το εξωτερικό αλλά όταν επέστρεψα από το Παγκόσμιο Κύπελλο άρχισα να προπονούμαι με την ομάδα για να κρατήσω τη φόρμα μου, ο προπονητής ήταν πολύ καλός, όπως επίσης και τα κορίτσια σε σημείο που δέθηκα μαζί τους και σε συνδυασμό με κάποια προσωπικά μου, όλα συνέτειναν για να υπογράψω τελικά στον Απόλλωνα. Οι άνθρωποι στον Απόλλωνα, ο πρόεδρος και το προσωπικό είναι πολύ καλοί, με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου και για αυτό τώρα που υπέγραψα είμαι ευτυχισμένη.»

Για τους στόχους της με την ομάδα μας η Τατιάνα Μουντρίσκαγια δήλωσε:

«Δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουμε και πάλι όλους τους τίτλους και να πάμε ένα βήμα πιο πέρα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Αυτά όμως δεν γίνονται ούτε με λόγια ούτε με τα ονόματα που υπάρχουν στην ομάδα αλλά μόνο με σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα γίνει, διότι έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και πρέπει να τον ακούμε και όλες μαζί σαν μια γροθιά να εκπληρώσουμε τους στόχους της διοίκησης, συγκεντρωμένες και προσγειωμένες.

Στο τέλος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέτειναν για να βρίσκεται στην ομάδα:

Θέλω πάνω από όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ηλία Σπύρου για την μεταγραφή μου στον Prestige Απόλλων όπως επίσης και τον προπονητή Γιάννη Γιαπάνη. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό που βοήθησε στο να βρίσκομαι σήμερα εδώ ως παίχτρια του Απόλλωνα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να χαρίσουμε τρόπαια στον κόσμο του Απόλλωνα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Τατιάνα Μουντρίσκαγια δεν είναι άγνωστη στην Κύπρο, αφού έχει προυπηρεσία στην Ανόρθωση και στην ΑΕΛ. Η Τατιάνα ξεκίνησε την καριέρα της το 2001 στην ουκρανική ομάδα Khimvolokno Tscherkassy όπου με την ομάδα αυτή αγωνίστηκε και στην Ευρώπη. Στη συνέχεια η Καζακστανή αγωνίστηκε στην Γαλατασαράι για 2 χρόνια και μετά άλλο ένα χρόνο στην Ιταλική ομάδα Ραμπάτ. Είχε μια εξαιρετική πορεία μετά και με τα χρώματα της ΑΕΛ όπου στο Challenge Cup όπου πέρασε από τους ομίλους στην φάση των νοκ-άουτ και αποκλείστηκε από την Αγία Πετρούπολη η οποία ήταν πανίσχυρη.

Η μητρότητα ήταν που σταμάτησε προσωρινά την καριέρα της πολύ μεγάλης αυτής παίχτριας και μετά από 2 χρόνια αποχής επανήλθε στην Ανόρθωση και στην Εθνική της χώρας της όπου στον Πανασιατικό Κύπελλο οδήγησε τη χώρα της στην 5η θέση. Το 2013-2014 η Τατιάνα αγωνιζόταν στην Κυπελλοπρωταθλήτρια ομάδα της Γερμανίας, την Schweriner όπου αγωνίστηκε με πολύ μεγάλες παίχτριες γνωστές στο ευρωπαικό στερέωμα όπως η Anja Brandt και η Saskia Hippe. Από την περίοδο αυτή και μετά αν και έγιναν κάποιες κρούσεις για συμβόλαιο, η Τατιάνα προπονείται στον Απόλλωνα μέχρι που ο Ηλίας Σπύρου κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή της και να γίνει μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα μας.

{loadposition belowcontent}

To Top