ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξεκινούμε την χρονιά με sold out…»!

Ανακοινώσε εξέδωσε ο ΠΑΝ ΣΥ ΦΙ Απόλλων όπου μεταξύ άλλων στέλλει τις δικές του ευχές στον «κυανόλευκων» κόσμο αναφέρεται στους αγώνες που έπονται όπως επίσης και στα όσα ευτράπελα σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ ευχόμαστε στους απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ όπου και αν βρίσκονται χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Επίσης ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι για όλους μας όσο καλύτερη γίνεται και τον Μάιο να μας βρει πανηγυρίζοντας στους δρόμους της πόλης μας!

Να ενημερώσουμε ότι αύριο 27.12.2014 θα πραγματοποιηθεί μεγάλο φυγοπάρτι στον κεντρικό μας σύνδεσμο στην Βασιλέως Κωνσταντίνου 53. Όλοι οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ είναι ευπρόσδεκτοι να γλεντήσουν μαζί μας με άφθονο φαγητό, ποτό και μουσική από τις 9:00 μ.μ μέχρι πρωίας.

Με την νέα χρονιά η ποδοσφαιρική μας ομάδα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της με δύο σημαντικά παιχνίδια στις 04.01.2015 για το πρωτάθλημα και στις 07.01.2015 για το κύπελλο. Καλούμε τους παίκτες μας να δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους και να ισοπεδώσουν και τις δύο ομάδες αποδεικνύοντας ότι ομάδες μικρότερου βεληνεκούς δεν μπορούν να μπουν εμπόδιο στους στόχους μας για φέτος που δεν είναι τίποτα λιγότερο από ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Καλούμε επίσης τον ΘΡΥΛΙΚΟ μας κόσμο να κατακλύσει το τσίρειο στάδιο ξεκινώντας την χρονιά με sold out και στους δύο αγώνες κάνοντας το γήπεδο να σείεται από την μία άκρη της δυτικής ως την άλλη! Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ όπως πάντα θα παραδώσει μαθήματα κερκίδας ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι και ζητούμε από όλους να ακολουθούν τις οδηγίες των οργανωτών και των παιδιών του συνδέσμου που είναι υπεύθυνοι για τα θέματα κερκίδας. Επίσης οργανώνεται μεγαλειώδης πορεία με προορισμό το γήπεδο γιαυτό καλούμε τα μέλη μας και όχι μόνο να βρίσκονται στον κεντρικό μας σύνδεσμο από νωρίς. Εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα προπωλούνται ήδη στους συνδέσμους μας στην τιμή των 12 ευρώ.

Κλείνοντας την ανακοίνωση να αναφερθούμε και στα όσα βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με το θέμα του παρασκηνίου στο κατά τα άλλα ”καθαρό” κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα στημένα παιχνίδια, οι διεφθαρμένοι παράγοντες, οι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια, οι ”φιλικοί αγώνες” και οι διαιτητές καμικάζι δεν είναι κάτι καινούριο και εμείς σαν ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ και γενικότερα ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έχουμε βρεθεί πάμπολλες φορές αντιμέτωποι μαζί τους. Ζητούμε την κάθαρση όπως την ζητούσαμε πάντα και επιθυμούμε παραδειγματική τιμωρία του οποιουδήποτε εμπλεκόμενου από ΟΠΟΙΑ ομάδα ή χώρο και αν προέρχεται. Καλούμε τα σωματεία να μην παραμένουν αμέτοχα και να βοηθήσουν να καθαρίσουν οι ομάδες από τους γνωστούς άγνωστους. Το κυπριακό ποδόσφαιρο και η ομοσπονδία του έχουν σαπίσει από καιρό άλλα κάποιοι έχουν το θράσος να ρίχνουν την ευθύνη στον κόσμο και συγκεκριμένα στους οργανωμένους που δήθεν διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Η βρωμιά διώχνει τον κόσμο κύριοι, η βρωμιά τα ακριβά εισιτήρια και τα γήπεδα φυλακές. Σας έχουμε βαρεθεί εσάς και όσα αντιπροσωπεύετε και μακάρι να ήρθε ο καιρός που θα γίνεται απλά μια μαύρη σελίδα στην ιστορία.

Υ.Γ: KONTΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!

{loadposition belowcontent}

 

To Top