ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αυτό το πρωτάθλημα θα έρθει στο λιμάνι…»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, με την οποία αναφέρεται στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στον τραυματισμό οπαδού τους στο μάτι, χωρίς ακόμα να αποδοθεί δικαιοσύνη, στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, αλλά και για τη φιλανθρωπική εκδήλωση που ετοιμάζουν, ενώ καταλήγοντας στέλνουν μήνυμα ότι αυτό το πρωτάθλημα θα έρθει στο λιμάνι πάση θυσία.

 

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Καταρχήν ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους παρευρέθηκαν στην γιορτή για τα 60 χρόνια ιστορίας του σωματείου μας.

Τα παιδιά του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ δούλεψαν σκληρά και προσέφεραν μια εκδήλωση που οι παρόντες, μικροί και μεγάλοι θα την θυμούνται για πάντα. Είχαμε όλοι την ευκαιρία να ”ζήσουμε” την ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εν τάχη όχι μόνο από το πρόγραμμα που παρουσίασε η υπεύθυνη ομάδα του συνδέσμου αλλά και δια του στόματος ζωντανών ΘΡΥΛΩΝ της ιστορίας μας με πρώτο και καλύτερο τον τεράστιο ΠΑΜΠΟ ΛΥΜΠΟΥΡΙΔΗ.

Ευχαριστούμε ξανά όσους παρευρέθηκαν και όσους δούλεψαν σκληρά για να γίνει πραγματικότητα αυτή η γιορτή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ χωρίς χορηγούς, χωρίς πολλά ”φλας” και γκλαμουριές αλλά απλά, λιτά και ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΑ.

Δεν θα αναφερθούμε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, αυτά που έχουμε να πούμε και να κάνουμε θα γίνουν όταν πρέπει και θα τα ακούσουν αυτοί που πρέπει. Μέχρι τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στον αγώνα με την Villareal να ματώσουν οι φανέλες και να δούμε μια εμφάνιση αντάξια της ιστορίας μας. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα είναι πάλι παρών με 90 λεπτά αδιάκοπης υποστήριξης και όπως και πέρσι στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα θα βρισκόμαστε στην ανατολική κερκίδα και όχι στο πέταλο.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στις 12 Δεκεμβρίου κλείνουμε ένα χρόνο από την μέρα που οπαδός μας έχασε το μάτι του από υπέρμετρη αστυνομική βία και βάναυσο χτύπημα με ρόπαλο στο πρόσωπο. Η συγκεκριμένη είδηση κουκουλώθηκε σχεδόν από όλα τα ΜΜΕ και το περιστατικό πέρασε απαρατήρητο. Εμείς θα συνεχίσουμε να ζητάμε δικαιοσύνη με κάθε τρόπο και ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ!

Σε καιρούς χαλεπούς όπου η επιλεκτική μνήμη και ο εμετικός διαχωρισμός των φιλάθλων σε ”κακούς” και ”καλούς” βρίσκονται στο ζενίθ εμείς συνεχίζουμε να πολεμούμε, να αντιστεκόμαστε και να αντιδρούμε σε αυτό το σάπιο σύστημα που μολύνει και τον αθλητισμό. Να θυμίσουμε σε όλους ότι επιστρέψαμε στα γήπεδα για να πολεμήσουμε και αυτό είναι υποχρέωση μας και αναφαίρετο δικαίωμα γιαυτό αδέρφια μην εφησυχάζεστε και μην ξεχνάτε ότι ο εχθρός παραμονεύει!

Κλείνοντας την ανακοίνωση να αναφερθούμε στις επερχόμενες εκδηλώσεις του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ που είναι αρχικά η φιλανθρωπική εκδήλωση στο οίκημα μας στα ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και ακολούθως το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Tepee Rock Bar.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο της εκπομπής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ η οποία θα λάβει χώρα στον σύνδεσμο του ΥΨΩΝΑ την ερχόμενη Παρασκευή η ώρα 17:00. Θα υπάρχει συλλογή τροφίμων και ρούχων για άπορες οικογένειες και θα κυκλοφορήσουν λαχνοί για οικονομική ενίσχυση ευπαθών μελών του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι θα στηθεί στο Τepee Rock Bar την Παρασκευή στις 19.12.2014 και θα ξεκινήσει στις 21:00. Kάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ είναι ευπρόσδεκτος να διασκεδάσει μαζί μας σε ροκ διαθέσεις σε ακόμα ένα τρελό φυγοπάρτι. Είσοδος 10 ευρώ.

Υ.Γ: AYTO TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ

{loadposition belowcontent}

 

To Top