ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημα… επιστροφή

Με ανακοίνωση τους έχουν γνωστοποιήσει και επίσημα το γεγονός της επιστροφής τους στα γήπεδα οι οργανωμένοι μας.

 

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ,

Όπως είναι ήδη γνωστό χθες το βράδυ έγινε η δεύτερη στη σειρά, ευρείας κλίμακας, γενική συνέλευση στο κλειστό μας γήπεδο. Πολύς κόσμος αποφάσισε να δώσει το παρών του για να ακούσει τις εξελίξεις και τις λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε και που αναφέραμε περιληπτικά στην τελευταία μας ανακοίνωση.

Παλιοί και νέοι συνδεσμίτες , το συμβούλιο του συνδέσμου, παλαιότεροι πρόεδροι και μέλη συμβουλίων αλλά και απλά μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ είπαν τις απόψεις τους σε μια έντονη συζήτηση και τελικά καταλήξαμε σε ψηφοφορία. Η ψηφοφορία ήταν από τις δυσκολότερες στην ιστορία του συνδέσμου και πλέον όπως ήρθαν τα πράγματα δεν θεωρούμε ότι μπορείς να χαρακτηρίσεις την οποιαδήποτε απόφαση πάρθηκε σωστή ή λάθος.

Με λίγες ψήφους διαφορά η απόφαση που υπερίσχυσε ήταν H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ και με αρχή την Δευτέρα 01.12.2014 στο πολυαγαπημένο μας Αντώνης Παπαδόπουλος.

Αυτή η απόφαση είναι δεδομένο ότι θα έχει τα θετικά της αλλά και τα αρνητικά της και είναι στο χέρι μας ποια θα είναι τα περισσότερα.

Κάπου εδώ να πούμε πως το γεγονός ότι θίξαμε το θέμα ανύπαρκτου (πλέον) ενιαίου οπαδικού κινήματος σε περασμένη ανακοίνωση μέτρησε στα αυτιά όλων. Να αναφέρουμε επίσης ότι ναι μεν δεν μας ενδιέφερε ποτέ τι κάνουν οι υπόλοιποι, αλλά όταν η αποχή ως μέτρο μπορεί να φέρει αποτελέσματα μόνο όταν είμαστε ΟΛΟΙ στον ΙΔΙΟ δρόμο (κάτι που δεν συμβαίνει) δεν μπορούμε να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια όταν κάποιοι προδίδουν αυτό τον αγώνα.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και όσα σαν οπαδοί βάλαμε στην άκρη τόσο καιρό για καταπολέμηση του χουντικού νομοσχεδίου. Εμείς βάλαμε κάτω τους εγωισμούς μας και στερηθήκαμε όπως και στερήσαμε από την ποδοσφαιρική μας ομάδα την ατμόσφαιρα που αρμόζει στα γήπεδα. Ρισκάραμε ακόμα και το συμφέρον του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ όσον αφορά την βιωσιμότητα του για να είμαστε σωστοί όσον αφορά την ιστορία του συνδέσμου και όσα αυτή απαιτεί.

Η αποχή το δηλώσαμε ήδη ότι ήταν υποχρέωση μας, όπως και τους λόγους που το λέμε αυτό. Το χρέος μας το κάναμε και έφτασε ο καιρός να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο μυαλωμένοι στον φυσικό μας χώρο την κερκίδα.

Είναι χρέος του κάθε ενός ξεχωριστά να ακολουθήσει την απόφαση και να στηρίξει τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ επιστρέφει και τίποτα δεν άλλαξε για εμάς, θα επιστρέψουμε ακριβώς όπως ήμασταν και όπως πρέπει γιατί πρόβατα και προσκυνημένους δεν έχουμε στις τάξεις μας

Τέλος όσον αφορά το παραπάνω πολύπλοκο θέμα να πούμε ότι η μοναδική ΠΑΓΙΑ θέση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ότι αν σε οποιοδήποτε χρόνο η κάρτα οπαδού και όσα συνεπάγονται με αυτή εφαρμοστούν και πλέον μιλάμε για ΠΛΗΡΗ εφαρμογή των αντισυνταγματικών τροποποιήσεων του νομοσχεδίου ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Περνώντας στα δικά μας και στα ευχάριστα της ζωής του κάθε οπαδού να πούμε ότι επόμενη ξέφρενη παρουσία της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ θα είναι στη Ζυρίχη όπου θα ταξιδέψουμε σύσσωμα και οργανωμένα για να κάνουμε για άλλη μια φορά την Ευρώπη να παραμιλά.Εμείς διδάσκουμε ΑΠΟΛΛΩΝ παντού και θα το κάνουμε και τώρα από όπου κι αν περάσουμε.

Όσοι θα ταξιδέψουν μέσω Αθηνών να ξέρουν ότι ο σύνδεσμος μας στην Μεσογείων θα είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα αδέρφια που θα παρευρεθούν και ότι θα στηθεί τρελό πάρτι κατά τη διάρκεια διαμονής τους εκεί.

Tέλος θα δημοσιοποιηθεί ενημερωτικό δελτίο για τα σημεία συνάντησης στην Ζυρίχη και άλλες λεπτομέρειες την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί. Σύντομα επίσης θα ανακοινωθούν και οι τελικές λεπτομέρειες για την μεγαλειώδη γιορτή τιμής και δόξας για τα 60 χρόνια ιστορίας του συλλόγου μας που διοργανώνει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για ΟΛΟ τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο κλειστό μας γήπεδο.

Υ.Γ.1: ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ

Υ.Γ.2: Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υ.Γ.3: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

{loadposition belowcontent}

 

To Top