ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φέρνει Russel Walker Jr!

Ο Russel Walker Jr. πρώην παίκτης του NBA και των Detroit Pistons έρχεται αύριο (1/10)  στην Κύπρο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα σύμφωνα με ρεπορτάζ του αδελφού site www.apollonistas.com.

 

Σίγουρα είναι η μεταγραφή που θα προσθέσει ουσία, εμπειρία και πάνω απ όλα θέαμα. Θέαμα και ποιότητα είναι τα συστατικά που ζητάει ο κόσμος για να επιστρέψει στα γήπεδα και η καλαθοσφαιρική διοίκηση δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο αφού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου σχεδιάζει ομάδα ικανή να κτυπήσει πρωτάθλημα. Ο Russel Walker Jr είναι γιος του πρώην καλαθοσφαιριστή του NBA Walker Russel, o οποίος πατέρας του έπαιξε για 6 συνεχόμενες χρονιές στους Detroit Pistons.

 

Ο ίδιος ο νεοαποκτηθέντας καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε για μια χρονιά στους Detroit Pistons ενώ έχει πολλές παραστάσεις από σημαντικές ομάδες όπως Εστουτιάντες (Ισπανία) Lukoil Academic (Βουλγαρία), Zhejiang Lions (Κίνα) ενώ αγωνίστικε για χρόνια και στο NBA Development League και μεγάλη καριέρα στους Mad Ants όπου είναι το 2ο καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ, στο οποίο ομάδες του NBA αποκτούν νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και αναπτύσσονται μέχρι τη στιγμή της επιλογής για να αγωνιστούν και στις ομάδες του NBA που ανήκουν.

{loadposition belowcontent}

 

To Top