ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάνω από κάθε νόμο και πάνω από κάθε αποχή»

Αδέρφια Απολλωνίστες, θέλουμε πρώτα απ’ όλα να τοποθετηθούμε για κάποιες αβάσιμες και ανούσιες κατηγορίες που μας προσάπτονται. 
 
Η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω από κάθε νόμο και πάνω από κάθε αποχή! Κάθε παιχνίδι που χάνουμε, κάθε αγώνα που μοιράζουμε φυλλάδια έξω από το γήπεδο και όταν αρχίσει το ματς εμείς φεύγουμε πονάει κάθε κύτταρο μας. Μαχόμαστε τώρα όμως και πνίγουμε κάθε εγωισμό μας για να έχουμε και μετά και πάντα αυτό που αγαπάμε και να το υποστηρίζουμε όπως του αξίζει και όχι ως θεατές σε σινεμά! 
 
Αυτοί που λένε ή αφουγκράζονται την άποψη ότι ο σύνδεσμος κάνει κακό στην ομάδα και δημιουργεί κόντρα με την διοίκηση είναι το λιγότερο ανημέρωτοι. Με την διοίκηση βρισκόμαστε σε συνεννόηση και γνωρίζουν και σέβονται τις θέσεις μας ως ενεργοί οπαδοί και άνθρωποι κάτι που η αλήθεια να λέγεται πέρασαν πολλά χρόνια για να το δούμε από διοίκηση. Ο προπονητής , η ομάδα και ο κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά ξέρουν και νιώθουν με κάθε ευκαιρία πόση δύναμη και ψυχολογική ντόπα μπορούν να πάρουν από εμάς έστω και στα 10 λεπτά έξω από τα αποδυτήρια ή στις επισκέψεις μας στο Κολόσσι ακόμα και ξημερώματα πριν αναχωρήσει η ομάδα για το εξωτερικό. Εμείς κύριοι το έχουμε ξαναπεί, η αποχή για εμάς δεν σημαίνει απάθεια και οι δράσεις μας μόλις που άρχισαν.
 
Ο απλός κόσμος δεν πρέπει να πέφτει σε παγίδες ούτε να μένει αδρανείς, πρέπει να σέβεται τις απόψεις και την γραμμή του συνδέσμου ακόμα και αν ο ίδιος δεν είναι οργανωμένος ή μέλος στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Η προπονητική της κερκίδας, τα κατινιάσματα και η γενικότερη αρνητικότητα μόνο κακό μπορούν να κάνουν γιαυτό καλύτερα να προλάβουμε περασμένα κακά για να μην μας ξανάρθουν.
 
Κλείνοντας με τα εν οίκω να παρακαλέσουμε κάποιους μετόχους φαντάσματα και λοιπούς παρατρεχάμενους να σιωπήσουν και να μην δημιουργούν θέματα από το πουθενά όταν οι ίδιοι σαν ”επιφανείς Απολλωνίστες” δεν έδωσαν λεφτά όταν η ομάδα ήταν στις μαύρες μέρες και τα τα χρειαζόταν. Δεν έχουν λόγο για να κρίνουν μια προσπάθεια που έχει μέχρι τώρα μόνο ανοδική πορεία!
 
Στα δικά μας η Θύρα Ένα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας και καλούμε τον κάθε Απολλωνίστα να συσπειρωθεί μαζί μας για να αρχίσουμε με νίκη την φάση των ομίλων! 
 
Έχει ήδη αρχίσει η προπώληση εισιτηρίων και πακέτων στον σύνδεσμο και κυκλοφορούν ακόμα οι λαχνοί εισφοράς για ενίσχυση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για την οργάνωση της κερκίδας στα ευρωπαϊκά εντός και εκτός. Το pre-game πάρτι της τετάρτης θα είναι σταθμός για μια τρελή πορεία, καλούμε άπαντες στον κεντρικό για μια νύχτα πώρωσης πριν την μεγάλη μέρα. Την Πέμπτη θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί στις 5:30 μ.μ. για το γαλανόλευκο Γ.Σ.Π. Όσοι προτίθενται να ταξιδέψουν με λεωφορείο το κόστος είναι 5 ευρώ. 
 
Πάμε λοιπόν μάγκες, γεμίζουμε το πέταλο , ξεσηκώνουμε το γήπεδο όλοι 90 λεπτά φωνή να σπρώξουμε τον ΘΡΥΛΟ στην νίκη! Με την δική μας δυνατή παρουσία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!
 
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ
To Top