ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν λυγίζουμε δεν υποχωρούμε…

Περήφανε Απολλωνίστα, η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μας πλήγωσε με ένα απο τα χειρότερα σκόρ μέσα στο σπίτι μας.

Τρεις μέρες μετά την ισοπαλία με την Λοκομοτίβ όπου από λάθος δεν νικήσαμε και έπειτα από μια μαγική παρουσία της Θύρας Ένα η ομάδα μας ηττήθηκε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ απο μια ομάδα μικρότερου βεληνεκούς μέσα σε ένα γήπεδο εκκλησία. Πιο πολύ απ όλα πόνεσε η αδιαφορία που έδειξαν οι παίκτες και το ότι ατιμάστηκε η φανέλα είναι κάτι που δεν συγχωρούμε! Πιστεύουμε στην ομάδα και στον κάθε ένα ξεχωριστά κάτι που δείξαμε με την παρουσία μας έξω από τα αποδυτήρια πριν την πεντάρα αλλά και μετά από αυτήν στο Κολόσσι τα ξημερώματα της Τρίτης 26.08.2014 όπου η ομάδα αποχωρούσε για την Ρωσία και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους! Είμαστε δίπλα στην ομάδα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ αλλά δεν θα ανεχθούμε άλλη παρουσία που ατιμάζει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την ιστορία του.

Η πρώτη σύλληψη μετά την ισχύ του νέου νομοσχεδίου είναι γεγονός! Οπαδός μας που εισήλθε στο γήπεδο στον αγώνα με την Λοκομοτίβ για να δώσει το καθιερωμένο ΘΡΥΛΟΣ, επικήρυχθηκε ως εγκληματίας την ίδια στιγμή από την αστυνομία και χθες συνελήφθη ως μέγα επίτευγμα για τον ιωνά και τα τσιράκια του βγάζοντας και σχετικό δελτίο τύπου τονίζοντας ότι ο οπαδός της ομάδας μας καλείτε:

.Να καταβάλει προσωπική εγγύηση ύψους €1,000
.Να παραδώσει τα ταξιδιωτικά και άλλα έγγραφά του στις Αρχές
.Το όνομά του να τοποθετηθεί στον κατάλογο προσώπων που απαγορεύεται η έξοδός τους από τη Δημοκρατία

Επίσης το δικαστήριο απαγορεύει στον αδερφό μας να παρακολουθήσει οποιοδήποτε αγώνα ή εκδήλωση μέχρι να εκδικαστεί καθώς και να παρουσιάζεται και να παραμένει σε αστυνομικό σταθμό μέχρι την λήξη οποιουδήποτε αγώνα του σωματείου μας! Είχαμε προειδοποιήσει ότι ο Τρομονόμος ισχύει από την μέρα που ψηφίστηκε (25 Ιουλίου 2014),παρόλο που οι περισσότεροι παρασύρθηκαν από τα διάφορα δημοσιεύματα και τις ελάχιστες γνώσεις των αθλητικογράφων και των παραγόντων του ποδοσφαίρου μας. Είναι για να απορεί κανείς με την ατζέντα του υπουργού αυτού. Προτεραιότητα του κυρίου ( ; ) αυτού φαίνεται να είναι να ”κυνηγάει οπαδούς με την παντόφλα” ενώ την ίδια στιγμή 25χρονοι αυτοκτονούν στις φυλακές και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν παίρνουν είδηση. Τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί, θα μας βρούνε μπροστά τους!

Την Πέμπτη 28.08.2014 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβ στην Μόσχα, οι συνδέσμοι θα σημαιοστολιστούν και θα στηθούν γιορτές τόσο στον Κεντρικό αλλά και στα Δυτικά αναμένοντας τους φυγάδες που δεν θα ταξιδέψουν για το διπλό στη Ρωσία και που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε ατμόσφαιρα γηπέδου.

Υ.Γ : Δεν λυγίζουμε δεν υποχωρούμε, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ , ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ , ΖΗΤΩ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ!

To Top