ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Πριν από δεκαπέντε χρόνια!(video)

Ήταν Σεπτέμβρης  του 1999 πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου όταν η ομάδας μας αντιμετώπιζε την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο. Ήταν η πρώτη αλλά συνάμα και η τελευταία φορά που τεθήκαμε αντιμέτωποι με την ομάδα της Λάρνακας μέχρι φέτος που και πάλι θα την φιλοξενήσουμε στο γέρικο Τσίρειο.
 
Ο Θρύλος κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 ωστόσο η απόδοση του προδίκαζε ότι δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την μετριότητα εκείνη την σεζόν όπως και έγινε αφού τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πινάκα.
 
 
Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με ένα εξαιρετικό γκολ του Φιλίππου για να ισοφαρίσουν άμεσα οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο στην επανάληψη με δύο γκολ οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το ένα με τον Σπόλιαριτς έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (δεν ήταν πέναλτι αλλά φάουλ) και με τον Μάσιτς στις καθυστερήσεις με κεφαλιά.  
 
{youtube}b9su27nPSbQ{/youtube}
 
*Τα βιντεογραφήματα είναι επεξεργασμένα από τον φίλο, συνεργάτη και αγνό υποστηρικτή της ομάδας μας, Κώστα Κωνσταντινίδη και τον ευχαριστούμε θερμά, που μας παρέχει το αρχείο του.
 
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top