ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζουν με ακόμη μεγαλύτερη δίψα και όρεξη!

Η ΑΠΟΛΛΩΝ Γυναικεία Καλαθόσφαιρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει και φέτος στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, ανεβάζοντας τον πήχη και θέτοντας υψηλότερους στόχους.

 

 

Η περσινή πρώτη χρονιά δεν μπορούσε παρά να είναι μεταβατική. Υπό την πίεση του χρόνου, τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και ένα σωρό άλλα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε χωρίς εκκρεμότητες την χρονιά. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την βοήθεια όλων όσων έτρεξαν και δούλεψαν δίχως να περιμένουν το παραμικρό αντάλλαγμα.

 

Από τα άτομα της ομάδας πρωτοβουλίας μέχρι και την τελευταία καλαθοσφαιρίστρια, όλοι μαζί συνεχίζουμε σαν μια οικογένεια να υπηρετούμε το αγαπημένο μας Σωματείο και το άθλημα της καλαθόσφαιρας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε αυτήν την ιστορική χρονιά. Ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε μαζί μας και την νέα αγωνιστική περίοδο έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωστή οργάνωση καινοτόμων τμημάτων υποδομής με κλιμάκια όλων των ηλικιών σε κάθε γωνιά της πόλης μας, έτσι ώστε η ΑΠΟΛΛΩΝ Γυναικεία Καλαθόσφαιρα να γίνει πρώτυπο και ένα τμήμα με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αθλούνται επαρκώς τα παιδιά της Λεμεσού.

 

Οι τίτλοι και οι διακρίσεις θα έρθουν ως επιστέγασμα των προσπαθειών μας και για να το πετύχουμε αυτό σας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Πιο έμπειροι πλέον, με ακόμη μεγαλύτερη δίψα και όρεξη, ενισχυμένοι Διοικητικά με άτομα έμπειρα αλλά και παθιασμένα, συνεχίζουμε τις προετοιμασίες. Σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και τις αμέσως επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ενισχυσης της ομαδας

 

ΑΠΟΛΛΩΝ Γυναικεία Καλαθόσφαιρα

 

{loadposition belowcontent}

To Top