ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έδειξαν χαρακτήρα ευρωπαϊκής ομάδας!(video)

Οι Ladies μας είχαν ταξιδέψει στο άγνωστο αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους  θα έδιναν αγώνες της προκριματικής φάσης των ομιλών του Τσάμπιονς Λιγκ μακριά από το νησί μας.
 
Κυρίως το χθεσινό( 9/8) πρώτο παιχνίδι με την οικοδέσποινα Gintra ήταν το «κλειδί» αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, τότε η ομάδα μας θα έμπαινε από νωρίς σε περιπέτειες σε ότι αφορά στην πρωτιά! 
 
Ο Βαλεντίνος  Κουλουντής μαζί με τους συνεργάτες του μελέτησαν πολύ την αντίπαλη ομάδα, έδωσαν τις σωστές οδηγίες και οι παίκτριες τους τις ακολούθησαν με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα που μας καθίστα πλέον το φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση. 
 
Οι Ladies μας έδειξαν χαρακτήρα ευρωπαϊκής ομάδας και αυτό πρέπει να πράξουν και στα άλλα δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους. Το χθεσινό παιχνίδι παρακολουθήσαν ο πρόεδρος Ανδρέας Μαραγκός μαζί με το μέλος του συμβουλίου του Γιώργο Παπαγεωργίου πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους αυτή τη σημαντική νίκη. 
 
Πλέον οι Ladies μας βρίσκονται στη πρώτη θέση ισόβαθμες με την αλβανική Vllaznia που επικράτησε της Klaksvíkar με 2-1. Επόμενος αγώνας με τις Αλβανές αύριο (11/8) όπου με νίκη η ομάδα μας αγκαλιάζει για τα καλά την πρόκριση!  
 
{youtube}GjyFF_P7j1A{/youtube}
 
 
{loadposition belowcontent}
To Top