ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τους έκλεισαν το σπίτι!

Με τον καλύτερο τρόπο συστήθηκαν οι Απόλλων Ladies στην οικοδέσποινα Gintra-Universitetas, στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s Champions League!

Τα κορίτσια μας πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισαν με 3-1 τη διοργανώτρια ομάδα στο στάδιο Siauliai και έθεσαν τις καλύτερες βάσεις για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Επόμενος αντίπαλος η KS Vllaznia την ερχόμενη Δευτέρα, 11/8.

Πιο κινητικές στο πρώτο

Πιο κινητικές ήταν οι Ladies στο πρώτο ημίχρονο, όπου κράτησαν περισσότερο μπάλα και φάνηκαν πιο απειλητικές. Οι δύο ομάδες είχαν από μια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ, αυτές όμως που προηγήθηκαν ήταν οι Ladies μας με τέρμα της Gilmore στο 23′. Από κείνο το σημείο τα κορίτσια μας έκλεισαν την Gintra στα καρέ της και προσπάθησαν για ακόμη ένα τέρμα, το 1-0 ωστόσο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ισοφάριση με το καλημέρα του β’ μέρους

Όντας πίσω στο σκορ, η Gintra μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να ισοφαρίσει νωρίς και να διεκδικήσει τη νίκη στην έδρα της. Κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα στο 49′ με τέρμα της Vanagaitė, η οποία είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο. Οι «κυανόλευκες» παίχτριες όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω, αλλά πείσμωσαν ακόμη περισσότερο και έψαξαν και πάλι το γκολ που θα τις έβαζε σε θέση οδηγού.

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό!

Οι προσπάθειες των Ladies απέφεραν καρπούς, καθώς κατάφεραν να μπουν και πάλι σε θέση ισχύος στο 62′. Η Gilmore με όμορφη ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε έξω από τη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε σωστά και με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα μας!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το τρίτο γκολ από την Cuschieri, 2 μόλις λεπτά αργότερα! Οι Ladies κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και δεν φάνηκαν να απειλούνται ιδιαίτερα από κείνο το σημείο και έπειτα. Με σωστή διαχείριση κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα και μάλιστα θα μπορούσαν να ανέβαζαν κι άλλο το δείκτη του σκορ αν ήταν πιο προσεκτικές στις ξεκάθαρες ευκαιρίες που δημιούργησαν τα τελευταία λεπτά!

Μετά το σμερινό αποτέλεσμα, οι Ladies είναι πρώτες στον 6ο όμιλο με 3 βαθμούς, όσους έχει και η Vllaznia που κέρδισε 2-1 την KÍ. Οι δύο πρωτοπόρες του ομίλου θα τα πουν την ερχόμενη Δευτέρα, με τη νικήτρια ομάδα να βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση! 

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τις ακόλουθες:

Ττάκκα, Brummel, Cruz, Davis, Σιδηρά, Cuschieri (87′ Χρυσοστόμου), Κινοσίδου, Αντωνίου, Gilmore, Σολωμού (90′ Ιωάννου), Brito (70′ Βιολάρη).

*Θυμίζουμε ότι από τους οκτώ ομίλους της προκριματικής φάσης θα προκριθεί η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου και οι δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων.

 

{loadposition belowcontent}

To Top