ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με φάρο τις προηγούμενες χρονιές!

Πανέτοιμες για ακόμη μια ποδοσφαιρική υπέρβαση είναι οι Ladies μας όπου αύριο  (6/8) το βράδυ αναχωρούν με προορισμό τη Λιθουανία για τους προκριματικούς αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Βαλεντίνος Κουλουντής και οι παίκτριες του έχουν μπροστά τους τρία εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεράσουν με επιτυχία έτσι ώστε να κατακτήσουν για ακόμη μια χρονιά την πρωτιά στον όμιλο και συνάμα την πρόκριση για τις 32 καλύτερες  ομάδες του θεσμού! 
 
Με φάρο τις προηγούμενες επιτυχημένες  παρουσίες, οι παίκτριες μας δηλώνουν πανέτοιμες για να μας κάνουν για ακόμη μια φορά περήφανους!   Η θετική ενέργεια όλων των Απολλωνιστών θα συνοδεύει τις Ladies μας  και είμαστε πεπεισμένοι ότι και στη μακρινή Λιθουανία η σημαία του Θρύλου θα κυματίζει περήφανα! 
 
Η ομάδα μας κληρώθηκε στον 6ο όμιλο και θα αγωνιστεί με την Gintra Universitetas από την Λιθουανία,  την KS Vllaznia από την Αλβανία και την KÍ Klaksvík από τους Νήσους Φεροές! Πρώτος αγώνας στις 9 Αυγούστου με την οικοδέσποινα ομάδα Gintra Universitetas.
 
Πάμε Ladies δυνατά και η πρόκριση θα ντυθεί στα «κυανόλευκα» άλλη μια φορά!
 
{loadposition belowcontent}
To Top