ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποχή από τα γήπεδα!

Περήφανοι Απολλωνίστες, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την γενική συνέλευση που έγινε στον κεντρικό σύνδεσμο την Κυριακή, θέλουμε να τοποθετηθούμε όσον αφορά την στάση μας προς τον τρομονόμο.
 
Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συνδέσμους άλλων ομάδων τους τελευταίους δύο μήνες ενεργήσαμε προληπτικά κάνοντας μεγάλες προσπάθειες και ενέργειες για να αποτραπεί όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου, ενέργειες που ΔΕΝ αγκαλιάστηκαν από όλους όσους έπρεπε την ίδια στιγμή που όλοι οι οργανωμένοι έβαλαν τις κόντρες στην άκρη. Έγιναν συναντήσεις, προτάθηκαν πράγματα στην βουλή, έγιναν κοινές πορείες και κοινές δράσεις όπως και ενημέρωση του υπόλοιπου φίλαθλου κόσμου κάτι που οι αρχές θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να πράξουν. Η αποσιωποίηση όλων αυτών από τα ΜΜΕ ήταν αρκετή για να περιθωριοποιήσει τις δράσεις μας και εμάς τους ίδιους από το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό κάτι που πρέπει να γεννά υποψίες σε όλους.
 
Φτάσαμε στην Κυριακή 03.08.2014 όπου και συγκαλέσαμε γενική συνέλευση με αποκλειστικό θέμα τον τρομονόμο, ως Παν.Συ.Φι κάναμε το χρέος μας ενημερώνοντας εκτενώς όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε σχετικά με το τι έγινε το τελευταίο διάστημα αλλά και πιο συγκεκριμένα για το νομοσχέδιο και όλα όσα προνοεί μέσω της ομάδας του συνδέσμου που ασχολείται με τα νομικά θέματα. Σεβόμενοι την γραμμή και τον αγώνα του συνδέσμου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα,μια γραμμή που υπάρχει από το 2008, προτείναμε την ΑΠΟΧΗ από τα γήπεδα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και με παρουσία μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όπου το πλαίσιο της UEFA αναιρεί ηλιθιότητες όπως η κάρτα οπαδού και άλλα, μια πρόταση που υιοθετήθηκε και θα εφαρμοστεί.
 
Για εμάς αποχή ΔΕΝ σημαίνει στασιμότητα αλλά σταθερότητα και πάνω απ΄όλα ΔΕΝ σημαίνει απάθεια! Θα πολεμήσουμε για αυτό που αγαπάμε και θα παλέψουμε ενάντια στην ετσιθελική αντιμετώπιση του κόσμου από τον υπουργό και τους συνένοχους του!
 
Για τις επόμενες μας δράσεις θα τοποθετηθούμε σύντομα και θέλουμε να υποσχεθούμε σε ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους και οπαδούς ανεξαρτήτου χρώματος ότι τίποτα δεν τελείωσε!
 
Περνώντας στα της συσπείρωσης ανακοινώσαμε ήδη την διευθέτηση του καθιερωμένου καλοκαιρινού μας party το ερχόμενο Σάββατο 09.08.2014 μια μέρα μετά την κλήρωση για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις! Όσοι φυγάδες γουστάρουν να διασκεδάσουν με τον γνωστό μας τρόπο είναι ευπρόσδεκτοι στο γλέντι που θα στήσουμε στο πλοιάριο που θα μας πάρει βόλτα στα ανοιχτά της Λεμεσού! Για τρεις ώρες το ”πειρατικό” θα ταξιδεύει με 200 Απολλωνίστες να γλεντούν στο όνομα του θεού της πόλης μας! Θα αναχωρήσει πορεία από τον κεντρικό σύνδεσμο στις 18:00 και θα μαζευτούμε όλοι μαζί στο parking της αίθουσας επιβατών αναχωρώντας στις 19:00 για ένα αξέχαστο party! Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων η τιμή έχει οριστεί στα 25 ευρώ με απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ (οpen bar).
 
Κλείνοντας την ανακοίνωση να ενημερώσουμε ότι και φέτος όπως και κάθε χρόνο αντιπροσωπείες του Παν.Συ.Φι. Απόλλων 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο του αδερφού μας ΠΑΥΛΗ στο χωριό της Βάσας όπως και στο μνημόσυνο των ηρώων ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΟΥ στις 10.08.2014. Θα δρομολογηθεί λεωφορείο με είσοδο 5 ευρώ και παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με αυτό τον τρόπο να περάσουν από τον κεντρικό για να προκρατήσουν την θέση τους. Σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο κεντρικός σύνδεσμος και ώρα εκκίνησης 08:00 π.μ..
 
Υ.Γ : Oι εγγραφές Μελών όπως και οι αγορές των νέων προϊόντων συνεχίζονται και είναι χρέος όλων η οικονομική βοήθεια στο αυθεντικότερο κομμάτι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ.
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ
 
 
{loadposition belowcontent}
To Top