ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην φαρέτρα άλλες οκτώ παίκτριες!

Σε δημοσιογραφικά διάσκεψη που παραχωρήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σωματείου παρουσιάστηκαν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα των Ladies μας ενόψει των προσεχών αγώνων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Τόσο το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας Γιώργος Παπαγεωργίου όσο και ο προπονητής Βαλεντίνος Κουλουντής τόνισαν ότι μεγάλος στόχος και στη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις ενώ για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ η πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδας αλλά και το βήμα πάρα περά.
 
Σε ότι αφορά στα της προετοιμασίας, ο κόουτς ευχαρίστησε όλες τις παίκτριες για τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό την Λιθουανία η ομάδα θα είναι έτοιμη απ’ όλες τις σκοπιές για να διεκδικήσει την πρωτιά και την πρόκριση!  
 
Τα νέα απόκτημα είναι: Άντρη Βιολάρη (επιθετικός), Εύα Κουτσόφτα (τερματοφύλακας), Rchel Cuschieri (μεσοεπιθετικός), Elisa Brito (μεσοεπιθετικός), Marije Brummel (αμυντικός), Hanna Gilmore (επιθετικός), Michelle Cruz (αμυντικός) και Carlie Davies (αμυντικός).
 
 
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top