ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση για τον περιβόητο τρομονόμο!

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πάρτι της επαρχίας την περασμένη Παρασκευή στην γαλανόλευκη Πάχνα.
 
Παρόμοιες ενέργειες θα γίνουν και στο μέλλον με σκοπό την γενικότερη οργάνωση και συσπείρωση των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ της ορεινής Λεμεσού! Επόμενο πάρτι στον κεντρικό αύριο Τετάρτη 30.07.2014 με διοργανωτές αυτή την φορά τους 25άρηδες του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ. Το πάρτι θα ξεκινήσει η ώρα 20:00 και σας περιμένουμε όλους για ακόμα ένα γνωστό φυγογλέντι!
 
Ενημερώνουμε επίσης ότι έχει οριστεί το καθιερωμένο καλοκαιρινό πάρτι του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ για τις 9 Αυγούστου, το οποίο θα διεξαχθεί αυτή τη φορά σε πλοίο! Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Τον τελευταίο καιρό κύριο θέμα συζήτησης σε όλα τα οπαδικά στέκια είναι το περιβόητο νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί πριν από λίγες μέρες. Όπως έχουμε αντιληφθεί, ακόμα και μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου, η μεγαλύτερη μάζα του κόσμου δεν γνωρίζει τι προνοεί. Είμαστε υπόχρεοι να αναλύσουμε και να επεξηγήσουμε κάθε πτυχή αλλά και τους λόγους για τους οποίους αντιδρούμε σε αυτό.
 
Ως  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ καλούμε τα Μέλη μας και όποιον Απολλωνίστα θέλει να παρευρεθεί την Κυριακή 03.08.2014 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στον Κεντρικό και θα ξεκινήσει στις 20:00, με αποκλειστικό θέμα τον νέο τρομονόμο και όλα όσα περιλαμβάνει. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που μας αφορά όλους και επιβάλλεται να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά! Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!
 
Τέλος ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές Μελών και η διάθεση των νέων μας προϊόντων.
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ
 
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top