ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Νοιάζεται για τα παιδιά…»(video)

Η ομάδα μας σε δημοσιογραφική του διάσκεψη σήμερα (3/7) πρωί παρουσίασε την συνεργασία της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Hope For Children. 
 
«Καλωσορίζω τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, αποτελεί τιμή για εμάς να συνεργαζόμαστε μαζί τους. Μαζί μας στο πάνελ η κ. Κούρρη η οποία εκπροσωπεί τον οργανισμό. Το logo του οργανισμού θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας μας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για να στείλουμε τα σωστά μηνύματα. Η πρώτη δραστηριότητα είναι αυτή με το σχολείο μαζί με την ομάδα για την διοχέτευση των σωστών μηνυμάτων στα παιδιά. Συνεχώς θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον οργανισμό, έχουμε ήδη προγραμματίσει λίγες εκδηλώσεις. Το ότι θα το διαφημίζουμε στην Ευρώπη είναι έξτρα κίνητρο και για εμάς και για τον οργανισμό. Μέχρι να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος, μάλλον θα έχουμε ανακοινώσεις για νέους χορηγούς. Η συνεργασία μας με αυτόν τον οργανισμό δεν είναι κερδοσκοπική, θέλουμε να προσφέρουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Aπό πλευράς του οργανισμού μίλησε η  κλινική ψυχολόγος Βασιλική Κούρρη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο οργανισμός μας έχει έδρα στη Λευκωσία. Το όραμα και η αποστολή μας είναι να συμβάλει στην προστασία του παιδιού στην κοινωνία. Στοχεύουμε στα δικαιώματα του παιδιού ανεξάρτητα από το υπόβαθρο τους. Παρέχουμε υποστήριξη σε κακοποιημένα παιδιά, έχουμε την μονάδα για την σεξουαλική κακοποίηση. Ετοιμάζουμε το “σπίτι της ελπίδας”, προσφέροντας υπηρεσίες εγκατάστασης, μαζί με τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας. Ο οργανισμός εφαρμόζει διάφορα προγράμματα. Έχουμε γραμμή για τα εγκαταλελειμένα παιδιά, για την βία, για τον σχολικό εκφοβισμό. Επίσης παρέχουμε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε σχολεία και δασκάλους για τον σχολικό εκφοβισμό».
 
 
 
{youtube}1N6MUgFtAPE{/youtube}
 
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top