ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Για πρώτη φορά στην ιστορίας τους οι Ladies μας θα δώσουν τη μάχη για πρόκριση στους 32 του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός συνόρων. Ως γνωστό θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία από τις 9 μέχρι και τις 14 Αυγούστου για να συμμετάσχουν στο προκριματικό όμιλο, ένας όμιλος που μπορεί να φαντάζει εύκολος ωστόσο χωρίς σκληρή δουλειά και συγκέντρωση ο στόχος δεν θα μπορέσει να επιτευχθεί. 
 
Το ίδιο συμμερίζεται και ο προπονητής της ομάδας μας Βαλεντίνος Κουλουντής ο οποίος μιλώντας στο www.apollon365.news τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν εύκολοι όμιλοι και εύκολοι αντίπαλοι. Μπορεί να έχουμε την εμπειρία, όμως πρέπει να δουλέψουμε πολύ μεθοδικά και συγκεντρωμένα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι απ’ όλες τις σκοπιές. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα δίνει τον προκριματικό όμιλο εκτός συνόρων και μάλιστα σε μια χώρα όπου η ομάδα που φιλοξένει τον όμιλο έχει τις ίδιες βλέψεις μαζί μας. Καθοριστικό θα είναι το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους οικοδεσπότες γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και χωρίς υποτίμηση να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη!  Επαναλαμβάνω όμως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και αυτό πρέπει να το αφομοιώσουμε καλά».
 
Ερωτηθείς για το που βρίσκεται ο πραγματισμός, μας επισήμανε:«Συνεχίζονται οι διεργασίες για απόκτηση ικανών παικτριών που θα βοηθήσουν την ομάδα τόσο ποιοτικά όσο και ουσιαστικά. Σύντομα θα έχουμε νεοτερα».    
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top