ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γράφει ιστορία η κυανόλευκη…«Μασία»!

Το βλέμμα της στα τμήματα υποδομής του συλλόγου εχει στραμμένα η ποδοσφαιρική μας ομάδα η οποία καλείται να συνεχίσει την παράδοση που θέλει τον Απόλλωνα να αναδεικνύει σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα να προέρχονται από τις φημισμένες ακαδημίες του.

 
Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 ήταν εξαιρετική, καθώς τρεις ομάδες μας κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην κατηγορία τους.
 
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ…ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
 
Πιο σημαντική επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος των U-21 υπό την καθοδήγηση του Σοφρώνη Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός στην πρώτη ουσιαστικά χρονιά τους ως προπονητής κατάφερε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σύνολο το οποίο απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση του τίτλου. Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο είναι η ανάδειξη κάποιων σπουδαίων νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι σύντομα θα ενσωματωθούν με την Ά ομάδα.
Η πολιτική και η φιλοσοφία της ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρείας παραμένει η ίδια, καθώς τα αποτελέσματα των δυο ταιλαιυταιων χρόνων έχουν αφήσει πλήρως ικανοποιημένους όλους στην οικογένεια του Απόλλωνα. Το συγκρότημα του Σοφρώνη Αυγουστή κατέκτησε πανάξια τον τίτλο πετυχαίνοντας 18 νίκες,1 ισοπαλία και 5 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 65 υπέρ και 32 κατά.
 
ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΟΙ U-15!
 
Μεγάλη επιτυχία αποτελεί και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομαδα των U-15 με προπονητή τον κ.Νίκο Στυλιανού. Μια ακόμη επιτυχία η οποία αντανακλά την υγεία, την μεθοδικότητα και την οργάνωση στο σύλλογο. Τα ταυτόχρονα οι νεαροί ποδοσφαιριστές αποκτούν τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα πρέπει να διέπουν τον κάθε ποδοσφαιριστή ο οποίος επιθυμεί να αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα.
 
O Απόλλωνας έκοψε πρώτος το νήμα με απολογισμό 36 βαθμούς, δύο περισσότερους από το ΑΠΟΕΛ που για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγούσε την κούρσα. Σε αυτή τη διαδρομή ο Απόλλωνας ανέδειξε την καλύτερη επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος με 41 βαθμούς αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 8 τέρματα.
 
** Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών αναδείχτηκε ο Στυλιανός Δημοσθένους με εννέα τέρματα. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είχε πετύχει άλλα δεκατρία τέρματα στην αρχική  φάση των ομίλων.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ….ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2004!
 
Tίτλο πανηγύρισε και η ομάδα του 2004 η οποία στον τελικό του Πρωταθλήματος Grassroots Χαραλαμπίδης – Κρίστης που διοργάνωσε η ΚΟΠ νίκησε τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου με 2-0 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Το συγκρότημα του κ.Κώστα Ζήνωνος παρατάχθηκε στον μεγάλο τελικο της διοργάνωσης με τους: Ζήνωνος, Λοϊζίδης, Κωνσταντίνου, Μεττής, Αναστασίου, Καλατζιάν, Τοφαλής, Ανδρέου, Τσαμπαρδάς, Χριστοφή.
 
H μεγάλη ιστορία των πολυδιαφημισμένων ακαδημιών του συλλόγου συνεχίζεται με κατακτήσεις τίτλων, διακρίσεις και βεβαίως ανάδειξη σπουδαίων Κύπριων ποδοσφαιριστών.
Ο Απόλλωνας με το λαμπρό παρελθόν….ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και γεμάτος πίστη πως με τα δικά του παιδιά θα επανέλθει στην κορυφή!
 
Γραφείο Τύπου
 
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ
 
{loadposition belowcontent}
To Top