ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στόχος η γιγάντωση σε όλους τους τομείς»

Απολλωνίστες, μάγκες και πιστοί υποστηρικτές του θεού, δυστυχώς αναγκαζόμαστε να ξεκινήσουμε με δυσάρεστα αφού ακόμα ενας αδερφός μας ο Στέφανος έχασε τη ζωή του άδικα στην άσφαλτο. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε ολους τους φιλους του. Καλό ταξίδι αδερφέ και να τραγουδάς για το Θρύλο σου απο εκεί ψηλά!
 
Μέσα σε ενα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα διεξήχθη χθές η εκλογική Γενική Συνελευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1. Με την έγκριση των μελών ορίστηκε το νεο συμβούλιο ενω στην συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τους Συνδέσμους μας και την λειτουργία τους.
 
Το νέο συμβούλιο θέλει καταρχάς να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο προηγούμενο συμβούλιο και όσους δούλεψαν μαζί του σε μια δύσκολη φάση που πέρασε ο κεντρικός και γενικότερα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 καταθέτοντας ψυχη και πνεύμα για το καλό όλων και πανω απο ολα το καλό του Θρύλου!
 
Η αισιοδοξία που υπάρχει δεν είναι κατι που κρύβεται και συνεχίζοντας θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους οτι όλα τα μέλη του νέου συμβουλιου δεν είναι καθολου τυχαίοι αλλα χρόνια συνδεσμίτες, άτομα νεαρά σε ηλικία, με όρεξη, με φρέσκες ιδέες και κυρίως εμπειρία αφου οι πλείστοι βρίσκονταν τα τελεύταια χρόνια σε καίρια πόστα και θέσεις στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 και σε άμεση συνεργασία με τα προηγουμενα συμβούλια. Ολα αυτα οδήγησαν στο να βγούν ακόμα πιο μπροστά τωρα που ο σύνδεσμος και η Θύρα Ένα το χρειάζοντε, υποσχόμενοι οτι θα κάνουν τα πάντα για το καλό του συνδέσμου μας οπως απαιτεί η ιστορία μας.
 
Περιεκτικα όσον αφορά το πλάνο μας σαν νεο συμβούλιο έχουμε ως στοχο την γιγάντωση του ΠανελληνίουΣυνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 σε όλους τους τομείς εντός και εκτός γηπέδων ξεκινώντας με τις εγγραφές μελών. Είναι αδιανόητο να είσαι Απολλωνίστας και να μην είσαι γραμμένος στον σύνδεσμο που πολεμά για όλο τον κόσμο του Θρυλου σε ολα τα μέτωπα. Ολοι πρέπει να γραφτούν και να γράψουν μέλη για να ενισχυθεί περισσότερο ο σύνδεσμος ετσι ωστε να ενισχύσει περισσότερο. Το συνεχή κτίσιμο σωστής νοοτροπίας είναι απο τους πρωταρχικούς στόχους για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος και για να μηδενιστεί καθε ποσοστό διχόνοιας μεταξύ του κόσμου του Απόλλωνα! Ακόμα ενα κομάτι που θα δωθεί ιδιαίτερη προσοχή θα είνα τα σημεία που παραμεληθήκαν τα προηγούμενα χρονια όπως προϊόντα, εκδηλώσεις και αλλα. Κλέινοντας το κομάτι με το γενικό πλάνο θα αναφερθούμε στην ευρύτερη νεολαία του Απόλλωνα οπου και την καλούμε να στηρίξει την κάθε προσπάθεια, να συσπειρωθεί με το μαθητικό συμβούλιο και καθε τι που ενωνει τους νεαρούς οπαδούς μας και να αρχίσουν να σκεφτοντε και να συνηδητοποιούν οτι βρίσκοντε ήδη στην πρωτη γραμμη!
 
Ζητούμε στήριξη και υπομονη για να περάσουμε στην επόμενη μέρα του ένδοξου Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλων 1982 – ΘΥΡΑ 1! Θα γίνουν αλλαγές και ο κόσμος πρέπει να τις στηρίξει , μονο με θετικότητα και πίστη γίνοντε οι αγώνες και αυτο ζητούμε απο τον κάθε ένα σας ειδικά φέτος που ο πόλεμος στους οπαδούς εντείνετε και μοντερνοποιείτε επικύνδηνα!
 
Υ.Γ Για θέματα όπως εγγραφές μελών , προϊόντα, beach party, εκδρομές ευρώπης θα βγούν ενημερωτικά δελτία τις επόμενες μέρες.
 
Υ.Γ 1 Το θέμα σόσιν δεν έπρεπε να πέσει ποτέ στο τραπέζι απο τη στιγμή που διχάζει τον κόσμο, τελεία και παύλα.
 
Υ.Γ 2 Στην πόλη μας κυκλοφορούμε με τα χρώματα της ομάδας μας, γαλανόλευκη Λεμεσός ,γαλανόλευκες παραλίες…μέχρι το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλαθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1
 
{loadposition belowcontent}
To Top