ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Εισιτήρια διαρκείας 2014-2015 (video)

Με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομαδα μας παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2014/15 προαναγγέλοντας εκπτώσεις αλλά και περισσότερους αγώνες για τους κατόχους διαρκείας.
Παρόντες στην αίθουσα συνεδριάσεων ήταν ο Φανούριος Κωνσταντίνου, η υπεύθυνη μάρκετινγκ Κούλλα Σταυρινίδου και ο Κώστας Παπαχριστοφόρου εκπροσωπος της Climaco, η οποία για 10η συνεχόμενη χρονιά είναι χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας των κυανόλευκων.
 
Τι ανέφεραν  ο καθένας ξεχωριστά:
 
Φανούριος Κωνσταντίνου: «Σήμερα (11/6) είναι μια σημαδιακή μέρα καθώς παρουσιάζουμε τα διαρκείας σε μια χρονιά όπου ο Απόλλωνας δηλώνει ξεκάθαρα ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο κάτι που πρώτη φορά λέγεται ανοικτά μετά το 1994. Η διοίκηση και οι συνεργάτες του Κίρζη πήραν ένα ρίσκο καθώς οι τιμές θα είναι μειωμένες και τα παιχνίδια περισσότερα”. Ευχαριστούμε την Climaco για την χορηγία στα διαρκείας και τον κ. Παπαχριστοφόρου, ο οποίος είναι μέλος και του σωματείου μας. Θα παρουσιαστεί τις επόμενες ώρες μέσα από το WEB TV και το εντυπωσιακό σποτ για την προώθηση των διαρκείας. Στόχος είναι να περάσουμε τις 2500 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.».
 
Κώστας Παπαχριστοφόρου: «Σημαντική μέρα η σημερινή. Ως ιδιοκτήτης της Climaco αισθάνομαι περήφανος για την συνεργασία μας. Παράλληλα αισθάνομαι αισιόδοξος και για τις προοπτικές της ομάδας και στο αγωνιστικό μέρος. Ζητούμε από κάθε περήφανο Απολλωνίστα να αποκτήση την δική του κάρτα διαρκείας και να έχουμε του χρόνου μια κατάμεστη Δυτική».
 
Κούλλα Σταυρινίδου: «Η διάθεση των διαρκείας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Αυγούστου. Επίσης για πρώτη φορά θα συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες των πλει οφ. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να αγοράζουν τα διαρκείας από το Blue Store ή ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα ενώ θα υπάρχει και σωρεάν διανομή στο σπίτι. Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα πάρουν δώρο και το επετειακό λεύκωμα της ομάδας ενώ προσφέρονται και εκπτώσεις σε διάφορους χορηγούς της ομάδας».
 
{youtube}DFHcmtKuZb0{/youtube}
 
{loadposition belowcontent}
To Top