ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημερίδα υπό το βλέμμα της ΟΥΕΦΑ!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα ανάπτυξης γυναικείου ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Apollon Ladies F.C και το Πανεπιστήμιο Frederick με θέμα «Γυναικείο Ποδόσφαιρο ως ένα κοινωνικό φαινόμενο»

Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Columbia Plaza στις 31 Μαΐου 2014 και ήταν υπό την αιγίδα του αντιπροέδρου της UEFA κύριου Μάριου Λευκαρίτη. Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση και η διευθύντρια ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου της UEFA κυρία Emily Shaw η οποία παρουσίασε πλάνο ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου, που είναι σε ισχύ για την περίοδο 2012-2016.

Επίσης αναπτύχθηκαν θέματα από Ακαδημαϊκούς από το Πανεπιστήμιο Frederick, τη Γενική Διευθύντρια της Apollon Ladies F.C. και την Πρόεδρο της Επιτροπής του Κ.Ο.Α. “Γυναίκα και Αθλητισμός” Στο τέλος τοποθετήθηκαν ο Διευθυντής Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ και η Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Κύπρου όπου μέσα από συζήτηση προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Την ημερίδα στήριξαν η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. Οι διοργανωτές της ημερίδας έδωσαν υπόσχεση να συνεχίσουν με διάφορες δράσεις την εκστρατεία ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Οι διοργανωτές,
Πανεπιστήμιο Frederick
Apollon Ladies F.C.

 

 

 

{loadposition belowcontent}

 

To Top