ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια απόλυτα επιτυχημένη ημερίδα(Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/5) στο συνεδριακό κέντρο του Columbia Plaza, η ημερίδα που διοργάνωσε η γυναικεία ποδοσφαιρική μας ομάδα Apollon Ladies F.C. και το Πανεπιστήμιο Frederick με θέμα «Γυναικείο Ποδόσφαιρο ως ένα κοινωνικό φαινόμενο».

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ανεπτύχθησαν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα γύρω από το γυναικείο ποδόσφαιρο από διαφόρους Ακαδημαϊκούς. Στην ημερίδα παρευρέθηκε η Διευθύντρια σε θέματα ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην ΟΥΕΦΑ κ. Emily Shaw, η οποία ανέλυσε το πλάνο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο βουλευτής, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ Φοίβος Βάκης, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου Απόλλων, Κάκος Ποταμίτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου ποδοσφαριστών Σπύρος Νεοφυτίδης, η νέα τεχνική ηγεσία των Ladies, η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών και Νεανίδων, σύσσωμη η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα καθώς και φίλοι του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το όλο γεγονός τελέστηκε υπό την αιγίδα του αντιπρόεδρου της ΟΥΕΦΑ κ Μάριου Λευκαρίτη ενώ στηρίχθηκε τόσο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όσο και από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

 

 

 

 

 

{loadposition belowcontent}

To Top