ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλησιάζει η ώρα για ακόμη ένα νταμπλ!

Απόλλων Λεμεσού και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν την Κυριακή 30 Μαρτίου το τρόπαιο στον 10ο τελικού Κυπέλλου Γυναικών.

 

Ο πρώτος τελικός του Κυπέλλου Γυναικών έγινε το 2005 με πρώτη Κυπελλούχο στην ιστορία του θεσμού τη Λευκοθέα.

Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Απόλλωνας ο οποίος έχει νικήσει στους πέντε τελευταίους τελικούς Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λεμεσού κατακτά το Κύπελλο ανελλιπώς από το 2009.

Η Πάφια, η ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων και η Βάμος Ιδαλίου είναι ομάδες οι οποίες κατέκτησαν το Κύπελλο από το 2006 μέχρι το 2008.

Ο 10ος τελικός του Κυπέλλου Γυναικών θα γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Η ομάδα της Λεμεσού, η οποία έχει ήδη κατακτήσει το Πρωτάθλημα, κυνηγά το έκτο Κύπελλο στην ιστορία της ενώ η Λευκοθέα θα προσπαθήσει να στεφθεί Κυπελλούχος για δεύτερη φορά.

Απόλλων και Λευκοθέα είχαν αγωνιστεί και στον περσινό τελικό με την ομάδα της Λεμεσού να παίρνει τη νίκη μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι με 2-1.

Ο δρόμος για τον τελικό

Ο Απόλλωνας έφτασε μέχρι τον τελικό νικώντας στην προημιτελική φάση την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας με 5-0 και στην ημιτελική φάση τη Λήδρα / ΠΑΕΕΚ με σκορ 3-0.

Η Λευκοθέα Λατσιών προκρίθηκε στα ημιτελικά χωρίς αγώνα και έφτασε στον τελικό νικώντας με 3-1 στην παράταση την ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων.

www.cfa.com.cy

{loadposition belowcontent}

To Top