ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας θα είναι εκεί…»

Καλεσμένος στην μεσημεριανή εκπομπή του Super Sport Fm ήταν σήμερα (24/12) ο εκπρόσωπος Τύπου της Λέσχης Φίλων της ομάδας μας Ανδρέας Νικόλαου.

Αφού εξήγησε εκ νέου ότι η Λέσχη Φίλων απλά ολοκληρώνει το θεσμικό της ρόλο, τόνισε μεταξύ άλλων πως η βοήθεια στα «κυανόλευκα» τμήματα θα συνεχιστεί όταν αυτά θα τα έχουν ανάγκη. «Θα παραμείνουμε ως μια ομάδα, ως μια παρέα και θα είμαστε πάντα κοντά στο οικοδομά και την ιδέα που λέγεται Απόλλωνας και όποτε θεωρούμε αναγκαίο θα προσφέρουμε» το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ανδρέα Νικολάου.

Ερωτηθείς για την πορεία της ομάδας επισήμανε πως αυτό που πέτυχε ο κόουτς Χριστοφόρου και οι ποδοσφαιριστές του ήταν ανεπανάληπτο και γέμισε περηφάνια και χαρά τους απανταχού Απολλώνιστες.

Ανέφερε επίσης ότι η ομάδα θα είναι εκεί μέχρι το τέλος ευελπιστώντας πως θα διακριθεί. «Υπάρχει μια δυνατή διοίκηση που πέρασε τον Απόλλωνα σε άλλο επίπεδο και την εμπιστευόμαστε απόλυτα όπως και τους ποδοσφαιριστές αλλά και την τεχνική ηγεσία. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και πάντα έχει σαν στόχο τις διακρίσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι εκεί και θα παλέψει με αξιώσεις ακόμη και τον τίτλο μιας και δείξαμε σε όλους ότι φέτος διαθέτουμε ένα πολύ καλό και αξιόμαχο σύνολο που μπορεί να μας κάνει και πάλι περήφανους» το καταληκτικό σχόλιο του εκπροσώπου της Λέσχης Φίλων.

{loadposition belowcontent}

To Top