ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύσκολη μάχη, αλλά στόχος η νίκη!

Την πρωτοπόρο ομάδα στη βαθμολογία, αυτήν του ΑΠΟΕΛ, υποδέχεται απόψε (19:00) η δική μας, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική για την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας.

 

Με γνώμονα τις δυνατότητες των αντιπάλων μας, η αποστολή του Forex Time Aπόλλωνα, δεν θα είναι εύκολη. Όμως ο στόχος της νίκης, κάθε άλλο παρά ανέφικτος είναι! Άλλωστε και από πλευράς… παράδοσης, δεν ήταν και λίγες οι φορές που το ΑΠΟΕΛ έφυγε ηττημένο από τη Λεμεσό!

Το ίδιο όμως πρέπει να γίνει και απόψε! Διότι σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας, τότε μειώνεται η απόσταση από την κορυφή και ταυτόχρονα, αυξάνονται οι πιθανότητες για να τερματίσουμε κάπου πιο ψηλά από την 3η θέση, όπου βρισκόμαστε τώρα, με το φινάλε της κανονικής περιόδου!

Εννοείται όμως ότι για να καταβληθεί ένας αντίπαλος, όπως είναι το ΑΠΟΕΛ, χρειάζεται αγωνιστικότητα, σοβαρότητα και προσοχή, για όσο θα διαρκέσει το αποψινό παιχνίδι…

Π. Γιανναράς: ¨Μπορούμε¨!

Τα γραφόμενα της παραπάνω παραγράφου, αποτελούν και το κεντρικό νόημα των δηλώσεων που κάνει ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Γιανναράς που αναφέρει τα ακόλουθα για την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ:

¨Δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση η παράμετρος του ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Από τη στιγμή όμως που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ενώ η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας, είναι πολύ καλή, αυτά είναι στοιχεία που θέλουμε να εκμεταλλευθούμε για να φθάσουμε στο στόχο της νίκης. Χρειάζεται όμως, αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πιο πολύ όμως χρειάζεται η παρουσία του κόσμου της ομάδας μας, από τον οποίο αναμένουμε ένα δυναμικό παρών, κάτι που θα μας σπρώξει στην προσπάθεια για να φθάσουμε στη νίκη¨!

Αγωνιστικά

Από αγωνιστικής πλευράς, όλα κύλησαν ομαλά κατά τις τελευταίες προπονήσεις και επομένως, η ομάδα μας θα παραταχθεί σε απαρτία στο αποψινό ντέρμπι!

To Top