ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΝΣΥΦΙ για όλα!

Mε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ  αναφέρεται σε όλους και σε όλα…

Αναλυτικά: “Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Την Δευτέρα που μας πέρασε ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ κόσμος μας για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Στηρίξαμε την ομάδα μας από το πρώτο λεπτό και μας αντάμειψε στο τέλος με το χαρά της νίκης. Για το ίδιο δεν μπορούμε να πούμε και για τον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης στο Γ.Σ.Π όχι για το αποτέλεσμα εφόσον βρεθήκαμε εκεί για το μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες μας και το τεχνικό επιτελείο, αλλά για την απαράδεχτη αντιμετώπιση της αστυνομίας .

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ καταδικάζουμε την μη επαγγελματική στάση της αστυνομίας στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας και οφείλουμε να ζητήσουμε εξηγήσεις από τους αρμόδιους για το απαράδεχτο μίσος που επέδειξαν. Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι (δεν θα αποδεχτούμε ακόμα μια συγκάλυψη παραπτώματος από μέλη της αστυνομίας όπως είθισται συχνά) για τον σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου της ομάδας μας από τους χούλιγκαν της αστυνομίας που είχαν το θράσος να εισέλθουν στην κερκίδα μας και να χτυπούν στο ψαχνό, φιλάθλους της ομάδας μας άνευ λόγου και αιτίας. Οι εντολές να χτυπούν στο κεφάλι για την καταστολή επεισοδίων από εσάς δύνονται κύριε Υπουργέ δικαιοσύνης? Οφείλετε να δώσετε μια απάντηση στους χιλιάδες οπαδούς του Απόλλωνα.

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ

Την επόμενη αγωνιστική ο Θρύλος ταξιδεύει στο γήπεδο Αμμόχωστος κι εμείς όπως πάντα θα τον ακολουθήσουμε και θα σταθούμε για άλλη μια φορά στο πλευρό του. Αρχής γενομένης από το καθιερωμένο pre-game party την Παρασκευή προετοιμαζόμαστε για την εκδρομή στην λάρνακα. Οι πόρτες του συνδέσμου παραμένουν ανοιχτές για όλους τους Απολλωνίστες.

Γουστάρουμε εκδρομές και περιμένουμε ανυπόμονα το Σάββατο.

Αναχώρηση λεωφορείων από τα ΑΔΕΛΦΙΑ στα ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ στις 15:30 και μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό στις 16:00.

Υ.Γ: Συνεχίζεται η πώληση του Χριστουγενιάτικου Λαχνού του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ αξίας €5 με μεγάλο δώρο ένα scooter Joker αξίας €1500 και η προπώληση εισιτηρίων (Προπώληση 20 Ευρώ και στην είσοδο 25 Ευρώ με απεριόριστο ποτό) για το Χριστουγεννιάτικο Party στο SENSO SESTO την Δευτέρα 30/12/2013. Για κρατήσεις και πληροφορίες : 95110495

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – ΘΥΡΑ 1″

To Top