ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι «Αμαζόνες» μας στο “Εργαστήριο Τέχνης Pizzeria”

Μετά την εύκολη και άνετη επικράτηση της ομάδας μας επί της ομάδας της ΑΕΛ με 0-3 σετ την προηγούμενη Τρίτη στον τελευταίο αγώνα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι Αμαζόνες μας φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σίγουρα, είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αλλά υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να βρίσκεται ο Απόλλωνας ψηλά.
Καλούμε όλους τους φίλους μας να είναι στο πλευρό μας αγκαλιάζοντας την ομάδα μας, η οποία έχει να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και επιτυχίες στο μέλλον. Απόψε στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του δεύτερου γύρου κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ στη Λάρνακα. Για ακόμη μια φορά οι Αμαζόνες μας καλούνται να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να μπουν με το δεξί στο δεύτερο γύρο και να διατηρήσουν το αήττητο.

Εκτός γηπέδου οι Αμαζόνες μας έδειξαν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο, ενισχύοντας τη σημαντική δραστηριότητα του Ιδρύματος Θεοτόκος. Το Εργαστήρι Θεοτόκος είναι εξειδικευμένο στη φιλοξενία ατόμων με ειδικές ικανότητες και όχι μόνο. Στο χώρο αυτό, τα άτομα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν μέσω της τέχνης αλλά και να αποκτήσουν ένα ενεργό ρόλο στην κοινωνία. Οι παίχτριές μας συνέβαλλαν σημαντικά στη δημιουργία χριστουγεννιάτικων δώρων και στολιδιών, των οποίων τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος.
Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφθηκε το Art Workshop Theotokos και το Εργαστήριο Τέχνης Pizzeria, το οποίο είναι μια πρωτοποριακή ιδέα του Art Workshop Theotokos για την ένταξη στην εργασία ατόμων με ειδικές ικανότητες στην πόλη της Λεμεσού. Στο χώρο αυτό, πέραν από τη γευστική παραδοσιακή ιταλική πίτσα που μπορεί να γευτεί κανείς, εκτίθενται οι δημιουργίες των ατόμων αυτών. Η ομάδα μας βρέθηκε εκεί για να υποστηρίξει την πώληση των προϊόντων αυτών. Αξίζει λοιπόν τις άγιες αυτές μέρες που πλησιάζουν να δείξουμε όλοι έμπρακτα την αγάπη μας στα άτομα αυτά στηρίζοντας την προσπάθεια του Ιδρύματος Θεοτόκος.
Τέλος, επί την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και εκ μέρους του Δ.Σ. της Prestige Απόλλων, θα θέλαμε να ευχηθούμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και σε όλους τους αθλητές/αθλήτριές μας, «Καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος με υγεία, χαρά και ευτυχία».
Και για να μη ξεχνιόμαστε… «ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ»!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ

To Top